Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed
1 produkter
Tilbage Sammenlign
  • Sneskovl i kunstof
  • Ergonomisk D-håndtag
  • Vægt: 19 kg.
  På lager: 1-2 dages levering
  476,00 DKK
  595,00 DKK inkl. moms
  STK

Sneskraber, sneslæde og sneskovl

Selvom det er så yndigt at se sneen dale og se, hvordan sneen lyser landskabet så fint op, så kan sneen være en værre pestilens, der ligger tungt og besværliggør al affærd, både gang, cykling og kørsel - uanset om det er derhjemme i privaten, på byggepladsen eller et helt tredje sted. Sneen skal ryddes, og det skal helst ikke være for sent, for da kan det være sværere at flytte, for når sneen er blevet hård og tung, kan det være, du skal have gang i en almindelig haveskovl.

Bredt sortiment
I vores sortiment finder du både en sneskraber, en sneslæde og en sneskovl. Forskellen på en sneskraber og en sneskovl er, at sneskraberen er mere robust end sneskovlen og ikke mindst noget kun bredere. Sneskovlen fungerer bedst, når sneen lige er faldet, og stadigvæk ikke er for tung, mens sneskraberen er skarp til at fjerne sne, der har ligget lidt længere tid. Sneslæden er derimod et alsidigt produkt til større arealer og kan bruges til både let, nyfalden eller tung sne.

Fælles for disse sneredskaber er dog, at de er karakteriseret ved Fiskars orange farve, der gør dem nemme at se i mørket eller i den hvide sne. Derudover er de alle udstyret med en forbedret aluminiumsskinne med ilagt stålwire, der gør redskaberne ekstra stærke og gør, at du kan bruge dem sæson efter sæson.

Bestil nemt dit nye sneredskab her
Bestil din nye sneskaber, sneslæde eller sneskovl fra det populære mærke Fiskars lige her. Find blot den model du har behov for, og læg den i kurven sammen med eventuelle andre varer. Du kan nemlig nemt bestille dine nye varer her. Hele bestillligsprocessen foregår trygt, sikkert og helt efter e-mærkets ordninger. Martin og Julie modtager din ordre og kontakter dig, hvis der skulle opstå udfordringer. Ellers modtager du dine varer på den ønskede leveringsadresse inden for et par enkelte hverdage. Hvis du på noget tidspunkt har spørgsmål, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.