Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed

Ledige stillinger


Til vores afdeling i Aalborg søges : Produktchef for motorsalg og maskinbygning    
Dowanload pdf udgave her:

​​​​​​​

Er du vores nye ambitiøse Produktchef til salg af diesel- og benzinmotorer samt udvikling af maskinbygnings opgaver. Er du personen, der kan stå i spidsen for at udvikle vores afdeling og produkter, så ligger din fremtid måske hos Erenfred Petersen A/S som Produktchef for motor og maskinbygning

Er du kreativ, og kan du udvikle salgs- og produktløsninger, der svarer til vore kunder ønsker og forventninger?
SÅ LÆS HER…

Vi søger en engageret og struktureret Produktchef til salg af diesel- og benzinmotorer samt udvikling og design i forbindelse med forskellige maskinbygnings opgaver. Erenfred Pedersen A/S markedsfører og sælger i dag motorer og søger en ambitiøs og dygtig Produktchef, der vil være ansvarlig for salg og videreudvikling af området.

I en afvekslende hverdag vil du få ansvar for salg af Hatz dieselmotorer og Worms benzinmotorer med daglig kontakt, rådgivning og salgsopfølgning til nuværende og nye kunder. Dette enten selvstændigt eller i samarbejde med leverandører med salg og rådgivning. Du får hele Danmark som arbejdsområde med cirka 1-3 rejsedage om måneden.

Produktchefen vil endvidere være ansvarlig for udvikling og gennemførelse af forskellige maskinbygningsopgaver. Lige fra analyse af kundekrav, idé udvikling, specifikationer, design og udvikling.

Vi vægter det højt, at du har gode kommunikationsevner, og at du kan håndtere flere opgaver ad gangen, arbejde struktureret og bevare overblikket selv i et til tider hektisk miljø.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job med et godt arbejdsmiljø
Der er tale om en spændende stilling med stor spændvidde, og hvor du har stor mulighed for at sætte præg på egen hverdag. Hvis du som person er energisk og dygtig, god til at skabe aktivitet hos dine kunder med salg for øje, er stillingen lige noget for dig. Du vil få et tæt samarbejde med kompetente kollegaer i afdelingen for salg og service.  

Dine arbejdsområder:

 • Sikre en effektiv styring af salgsordrer og opfølgning på disse
 • Kontakt til leverandører, kunder og kundeemnerIgangsætning af produktionsordrer ud fra behov
 • Udvikling af maskinbygningsopgaver


Hvem er du - Kvalifikationer?

 • Du har en relevant baggrund, der vil kunne skabe baggrund for dit salg
 • Erfaring med teknisk salg og håndtering af tekniske produkter
 • En relevant baggrund, såsom ingeniør, maskinmester, automekaniker e. lign.
 • Engelsk i skrift og tale


Stillingen indeholder:

 • Et spændende job med mulighed for at påvirke egne fremtidsmuligheder
 • Gode løn- og ansættelsesvilkår med bl.a. pension og sundhedsordning
 • Gode kolleger i et venligt miljø, hvor respekten for den enkelte er i højsædet
 • Fastansættelse på fuldtid der ønskes besat hurtigst muligt


Kan du se dig selv hos os?
Så send en ansøgning til job@ep.dk med titlen ”Produktchef motor”. Vil du vide mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte Adm. direktør Martin Brinkmann-Pedersen på tlf. 61 55 20 42.

Vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet den rigtige kandidat.Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

EP ERENFRED PEDERSEN A/S er etableret i 1966 og i mere end 50 år vækstet til i dag at være en landsdækkende virksomhed med godt 40 ansatte med afdelinger og servicecentre i Aalborg, Vejle og København. EP importerer og markedsfører et bredt program af motorer, maskiner og værktøj til byggebranchen og industrien.Men send gerne en uopfordret ansøgning og CV til os på job@ep.dk - og fortæl hvorfor, vi skal have dig med på holdet.


Erenfred Pedersen A/S