Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed

Erenfred Pedersen A/S

Rådgivning, salg og service – siden 1966

Erenfred Pedersen A/S - Landsdækkende leverandør af professionelt værktøj, entreprenørmateriel og entreprenørmaskiner fra afdelinger i Aalborg, Kolding og Hedehusene.

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen hos Erenfred Pedersen A/S. En danskejet familievirksomhed, hvor nøgleordene har været rådgivning, salg og service siden virksomhedens grundlæggelse i 1966.

Når du handler hos os, handler du med markedets nok bredeste leverandør af entreprenør- og industrimateriel. Vores mål er altid at kunne tilbyde dig en totalleverandør med den bedste kvalitet, uanset om det gælder vores rådgivning, produktsortiment eller serviceløsninger. Derfor arbejder vi også konstant på at udvikle og tilpasse vores produktsortiment og serviceløsninger, således de giver dig den størst mulige værdi - uanset behov.

Hvem er vi …

Med afsæt i vores afdelinger i København og Aalborg samt vores webshop www.ep.dk står vores salgs- og servicenetværk, bestående butikker, konsulenter, servicecentre og reservedelssupport, altid klar med et hold af kompetente fagfolk til at matche dine behov inden for entreprenør- og industrimateriel.

Vores fokus og kompetencer er:

​Rådgivning: fordi vi ønsker at tilbyde dig de løsninger, hvor du opnår den størst mulige værdi, til netop den opgave du står over for.

Vi udviser altid engagement, seriøsitet og nysgerrighed omkring de udfordringer og problemstillinger, vi møder i hverdagen, store som små. Som fagspecialister agerer vi med et højt kompetence-niveau og stor produktviden inden for hele værdikæden.

Salg: fordi vi ønsker at tilbyde dig produkter og y-delser fra verdens førende leverandører, i hvert sit felt, i en samlet produktpakke.

Som totalleverandør til mar-kedet, og med et produkt-sortiment bestående ude-lukkende af kvalitets-produkter, er vi yderst be-viste om den efterfølgende vedligeholdelse og repara-tion af produkter. For os er dette en del af totaloplevel-sen.

Service: fordi vi ønsker at være tilstede i det, vi gør, uanset om det gælder produktvalg, levering eller opfølgende service og reparation.

Med tre servicecentre og en række udekørende service-teknikere er vi landsdæk-kende, går aldrig på kom-promis og er fleksible uanset problemstilling. Vores tætte samarbejde med leveran-dører gør, at vi altid har den seneste faglige og praktiske viden til opgaven.

Siden 1966: fordi vi ønsker at være din foretrukne leve-randør af professionelle løs-ninger. Ikke kun i dag, men også i morgen og overmor-gen…

Vi er en stabil og langtids-sigtet samarbejdspartner, der gennem 50 år har op-bygget den nødvendige produktviden og kompeten-cemæssige erfaring, til altid at kunne tilbyde dig den ydelse du har behov for – uanset om det vedrører rådgivning, salg og/eller service.

Valget er altid dit…

Som totalleverandør ønsker vi selvfølgelig altid at levere entreprenør- og industrimateriel til dig, din byggeplads og din virksomhed. Men uanset hvad du vælger, mødes du altid med den samme åbenhed og faglige kompetence.

Uanset hvor, hvornår og hvordan du ønsker at handle er helt op til dig. Du kan besøge os i Aalborg eller København. Du kan også besøge vores webshop på www.ep.dk eller tage direkte kontakt og få besøg af en af vores mere end 10 udekørende konsulenter.

Hvad enten du ønsker rådgivning omkring et enkelt produkt eller en samlet produktløsning på dine opgaver står vi hellere end gerne til rådighed. Vores rådgivning strækker sig ligeledes til reservedele samt service og reparation af materiel og maskiner. Her står vores 2 servicecentre samt udekørende serviceteknikere altid klar til at hjælpe og løse dit problem så du hurtigst muligt kan fortsætte arbejdet.

Vi er altid online…

På vores webshop, www.ep.dk, finder du altid de seneste produktnyheder, og din direkte vej til at handle med os, uanset hvor og hvornår. Gør det når det passer dig bedst.

Velkommen til rådgivning, salg og service hos Erenfred Pedersen A/S

Med venlig hilsen

Erenfred Pedersen A/S