• Rådgivning
  • Salg
  • Service
Siden 1966

Erenfred Pedersen A/S 

Rådgivning, salg og service – siden 1966


Vi er glade for at kunne byde dig velkommen hos Erenfred Pedersen A/S. En dansk ejet familievirksomhed, hvor nøgleordene har været rådgivning, salg og service siden virksomhedens grundlæggelse i 1966.

Når du handler hos os, handler du med markedets nok bredeste leverandør af entreprenør- og industrimateriel. Vores mål er altid at kunne tilbyde dig en totalleverandør med den bedste kvalitet, uanset om det gælder vores rådgivning, produktsortiment eller serviceløsninger. Derfor arbejder vi også konstant på at udvikle og tilpasse vores produktsortiment og serviceløsninger, således at de giver dig den størst mulige værdi - uanset behov.

Hvem er vi …

Med afsæt i vores afdelinger i København, Kolding og Aalborg samt vores webshop www.ep.dk står vores salgs- og servicenetværk, bestående butikker, konsulenter, servicecentre og reservedelssupport, altid klar med et hold af kompetente fagfolk til at matche dine behov inden for entreprenør- og industrimateriel.

Vores fokus og kompetencer er:

​Rådgivning: fordi vi ønsker at tilbyde dig de løsninger, hvor du opnår den størst mulige værdi, til netop den opgave du står over for.

Vi udviser altid engagement, seriøsitet og nysgerrighed omkring de udfordringer og problemstillinger, vi møder i hverdagen, store som små. Som fagspecialister agerer vi med et højt kompetenceniveau og stor produktviden inden for hele værdikæden. 

Salg: fordi vi ønsker at tilbyde dig produkter og ydelser fra verdens førende leverandører, i hvert sit felt, i en samlet produktpakke.

Som totalleverandør til markedet, og med et produktsortiment bestående udelukkende af kvalitets-produkter, er vi yderst beviste om den efterfølgen-de vedligeholdelse og reparation af produkter. For os er dette en del af totaloplevelsen. 

Service: fordi vi ønsker at være tilstede i det, vi gør, uanset om det gælder produktvalg, levering eller opfølgende service og reparation.

Med tre servicecentre og en række udekørende serviceteknikere er vi landsdækkende, går aldrig på kompromis og er fleksible uanset problemstilling. Vores tætte samarbejde med leverandører gør, at vi altid har den seneste faglige og praktiske viden til opgaven.

Siden 1966: fordi vi ønsker at være din foretrukne leverandør af professionelle løsninger. Ikke kun i dag, men også i morgen og overmorgen…

Vi er en stabil og langtidssigtet samarbejds-partner, der gennem 50 år har opbygget den nødven-dige produktviden og kompetencemæssige erfaring, til altid at kunne tilbyde dig den ydelse du har behov for – uanset om det vedrører rådgivning, salg og/eller service.

Valget er altid dit…

Som totalleverandør ønsker vi selvfølgelig altid at levere entreprenør- og industrimateriel til dig, din byggeplads og din virksomhed. Men uanset hvad du vælger, mødes du altid med den samme åbenhed og faglige kompetence.

Uanset hvor, hvornår og hvordan du ønsker at handle er helt op til dig. Du kan besøge en af vores tre butikker i København, Kolding eller Aalborg. Du kan også besøge vores webshop på www.ep.dk eller tage direkte kontakt og få besøg af en af vores mere end 12 udekørende konsulenter.

Hvad enten du ønsker rådgivning omkring et enkelt produkt eller en samlet produktløsning på dine opgaver står vi hellere end gerne til rådighed. Vores rådgivning strækker sig ligeledes til reservedele samt service og reparation af materiel og maskiner. Her står vores 3 servicecentre samt udekørende serviceteknikere altid klar til at hjælpe og løse dit problem så du hurtigst muligt kan fortsætte arbejdet.

Vi er altid online…

På vores webshop, www.ep.dk, finder du altid de seneste produktnyheder, og din direkte vej til at handle med os, uanset hvor og hvornår. Gør det når det passer dig bedst.

Velkommen til rådgivning, salg og service hos Erenfred Pedersen A/S

Med venlig hilsen 

Erenfred Pedersen A/S