Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed


EP & FN’S Verdensmål for bæredygtig udvikling

FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling, som alle FN’s 193 medlemslande er forpligtet til at efterleve, består af 17 konkrete mål og 169 delmål. Overordnet set udgør Verdensmålene en plan og ambition for hele verdens udvikling frem til 2030.

Som erhvervsdrivende i Danmark ønsker EP at tage ansvar, hvorfor vi også er optaget af at kunne bidrage positivt til FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling.Vi har derfor valgt at sætte FN’s Verdensmål på dagsordenen som et strategisk fokus. Vi ønsker med andre ord kontinuerligt at synliggøre og udvikle udvalgte Verdensmål, hvor vi tror på, at kunne gøre størst forskel igennem vores daglige virke.


Vi har fokus på det generelle sundhedsniveau i virksomheden. Vi arbejder derfor på at hjælpe og støtte vores medarbejdere i at opnå en sundere livsstil og større trivsel i hverdagen.Vi stræber konsekvent efter at reducere vores energiforbrug og søger hele tiden muligheder i, på den måde, at skabe en mere bæredygtig drift.Vi arbejder kontinuerligt med at reducere vores forbrug og optimere vores processer i en mere bæredygtig retning. Dette være sig internt i virksomheden som i vores samarbejder med leverandører, hvor vi altid sørger for at have netop Ansvarlighed og Verdensmålene på agendaen.

For at læse mere om vores konkrete tiltag, klik her.