Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed

Nyheder

Information om leverancesikkerhed og prisjusteringer grundet COVID-19

Grundet COVID-19 oplever vi i øjeblikket store udfordringer med hensyn til leverancesikkerhed og prisjusteringer.

Læs mere i vores EP Kundebrev her.Hvordan forholder vi os hos EP til Corona

Information om Corona

Vi følger naturligvis retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen og Statsministeriet. Vores afdelinger har stadig åbent, men med reduceret bemanding. så butikker og service kan træffes som normalt. Alle eksterne konsulenter kan endvidere træffes på telefon eller mail og vil gøre sit ypperste for at servicere dig.
​​​​​​​Læs mere her.Leasingtilbud på entreprenørsæt

Vi tilbyder lige nu leasing på et entreprenørsæt med trailer til en rigtig skarp pris.Fra kr. 2393,- netto pr. måned* kan du få et entreprenørsæt, som for eksempel kan bestå af...
Læs mere her.Erenfred Pedersen A/S' Service Depot i Vejle

Nyt Service Depot

Vi har flyttet vores afdeling i Kolding til vores nye selvbetjente Service Depot i Vejle. Fremover kan du indlevere og afhente maskiner til service og reparation i Vejle.
​​​​​​​Læs mere her.Kloakmesse 2020

EP deltager på Kloakmessen 2020

Mød os på Kloakmessen i Fredericiamessecenter d. 23.-24. januar, 2020.
​Læs mere her.Kobelco SK85MSR-7

Kobelco introducerer ny 8 ton model med kabine i topklassen

Kobelco har lanceret den nye model SK85MSR-7. Den nye gravemaskine byder på overlegen ydelse og højere effektivitet med øget hastighed end tidligere modeller. Modellen er udstyret med ny og stor kabine i absolut topklassen.

Læs mere om den nye model her.
C&F minidumpere/motorbør

Nyt italiensk agentur af minidumpere hos Erenfred Pedersen A/S

Det nye samarbejde omfatter et fuldt sortiment af minidumpere samt et bredt udvalg af forskelligt udstyr, der gør det muligt at sammensætte sin egen dumper efter behov.

Læs pressemeddelelsen her.
Åbent Hus Aalborg 2019

Vi slår dørene op til Åbent Hus den 28. marts hos EP i Aalborg. Kom forbi butikken og bliv klar til sæsonstart med fantastisk skarpe afhentningstilbud.

Se programmet her.
Åbent Hus Hedehusene 2018

Kom til Åbent Hus hos EP i vores afdeling i Hedehusene d. 6.-7. december og bliv klogere på vores brede produktsortiment, spis lidt godt og mød vores personale, der står klar til at hjælpe dig.


Se programmet her.
Partner of the Year 2017

Erenfred Pedersen A/S modtager pris

Vi er blevet kåret som bedste importør af vores samarbejdspartner HTC og modtaget prisen som Partner of the Year 2017.

Læs pressemeddelelsen her.Leasing på Kobelco Minigravere

Billig finansiering på minigraverne Kobelco SK10, SK17 og SK18

I øjeblikket kan du lease din nye Kobelco minigraver billigt - fra kun 1388 pr. måned for en 1 tons minigraver inklusiv både forsikring og kasko. Du kan læse meget mere om vores leasing kampagne lige her.

​Læs mere her.
Leasing på Kobelco Gravemaskiner

Finansiering på 8,5 tons gravemaskinen Kobelco SK85MSR-3E

I øjeblikket kan du lease din 8,5 tons gravemaskine fra japanske Kobelco billigt - fra kun 4869 pr. måned inklusiv både forsikring og kasko. Du kan læse meget mere om vores leasing kampagne lige her.

​Læs mere her.EP deltager i dette års Roskilde Dyrskue


Roskilde Dyrskue

D. 8.- 10. juni liner vi igen i år flere af vores agenturprodukter op til Roskilde Dyrskues store Maskinudstilling, som er mødestedet for land og by, men også stedet, hvor fagfolk mødes. Læs meget mere om deltagelse her.Mød Erenfred Pedersen A/S på dette års Entreprenør & Håndværk, E&H 2018

Entreprenør & Håndværk

Sæt et stort kryds i kalenderen d. 14. til 16. juni, hvor du kan møde os på Entreprenør & Håndværk 2018 (E&H). Læs mere om, hvad du kan forvente af vores deltagelse på Danmarks største arbejdende messe her.Erenfred Pedersen A/S deltager på dette års kloakmesse

EP deltager på Kloakmessen 2018

Mød os på Kloakmessen i Fredericiamessecenter d. 25.-26. januar, 2018.
​Læs mere her.


Black Friday 2017 - Erenfred Pedersen A/S

Black Friday 2017, den 24. november

Igen i år har vi hos EP valgt at gå med på bølgen, så du kan deltage I forbrugerfesten og købe nyt værktøj og tilbehør samt maskiner til uhørt lave priser.

Så uanset om du vil forkæle dig selv med kvalitets værktøj eller bare vil gøre en god handel, så du er udstyret til det næste projekt, så udnyt Black Friday hos EP og gør en god handel. Læs mere her.Erenfred Pedersen A/S afholder dette års Åbent Hus d. 30. november

Åbent Hus, Aalborg
​​​​​​​

Kom til vores Åbent Hus d. 30. november. Vi demonstrerer alt til anlæg- og byggebranchen. Kom samtidigt forbi og få en tår at drikke samt lidt godt til ganen.
Se programmet her.Erenfred Pedersen A/S - Åbent Hus - Hedehusene

Åbent Hus, Hedehusene
​​​​​​​

Kom til Åbent Hus hos EP i vores afdeling i Storkøbenhavn d. 28.-29. september og bliv klogere på vores brede produktsortiment, spis lidt godt og mød vores personale, der står klar til at hjælpe dig.
Se programmet
her.Erenfred Pedersen A/S deltager på dette års Have & Landskab.

Mød os på HL'17
​​​​​​​

Sæt et stort kryds i kalenderen d. 30. august til d. 1. september, hvor du kan møde os på den grønne branches fagudstilling Have & Landskab '17.
Læs mere om, hvad du kan forvente af vores deltagelse på Have & Landskab her.Nye førerkabiner til Thwaites

Thwaites stræber altid efter at integrere den seneste udvikling inden for bl.a. teknologi og ergonomi, så de kan være på forkant med den seneste udvikling. Derfor har de udviklet deres 6 og 9 tons dumpere med en helt ny opdateret førerkabine!
Læs mere her.Roskilde Dyrskue
​​​​​​​Mød os på Roskilde Dyrskue i Slagelse d. 26.-  28. Maj, 2017.
Læs mere her.Ny EP Byggeavis

Vi har netop smidt en ny EP Byggeavis på gaden med masser af skarpe tilbud! Som noget helt nyt forsøger vi os med en pointkampagne!

Find produkterne og læs mere om kampagnen her.Erenfred Pedersen A/S har nu et CO2 Neutralt website

Co² Neutralt website

Vi har nu et Co² Neutralt website. Hvad det betyder, kan du læse mere om her.Black Friday online hos Erenfred Pedersen A/S - Tilbud på værktøj, maskiner og tilbehør

Black Friday 2016

I år har vi hos EP valgt at gå med på bølgen, så du kan deltage I forbrugerfesten og købe nyt værktøj og tilbehør samt maskiner til uhørt lave priser.

Så uanset om du vil forkæle dig selv med kvalitets værktøj eller bare vil gøre en god handel, så du er udstyret til det næste projekt, så udnyt Black Friday hos EP og gør en god handel. Læs mere her.
I år er det 50 år siden, at nordjyske Erenfred Pedersen A/S slog dørene op til, hvad der skulle vise sig at blive en landsdækkende butik.
Læs mere om jubilæet, og hvordan vi fejrer det - her.
Kloakmessen, 2016

Mød os på Kloakmessen i Fredericiamessecenter d. 28.-29. januar, 2016.
​Læs mere her.
Åbent Hus, København

Kom til Åbent Hus hos EP i vores afdeling i Storkøbenhavn og bliv klogere på vores brede produktsortiment, spis lidt godt og mød vores personale, der står klar til at hjælpe dig.
Se programmet her.Kom og gør en god handel og få tilmed serveret lidt godt til ganen d. 8. oktober til Åbent Hus i Kolding.
Se programmet
her.Kom til vores Åbent Hus d. 24. september. Vi demonstrerer alt til anlæg- og byggebranchen.
Se programmet
her.Vi besøgte Have & Landskab 2015, der fandt sted i Slagelse d. 26.-28. august.
Læs mere og se billeder fra vores deltagelse
her.
Ny webshop

Vi tilbyder en webshop for at gøre både din og vores hverdag nemmere og mere effektiv.
Læs mere om den nye webshop og dine fordele
her.
Sæt et stort kryds d. 26.-28. august, hvor du kan møde os på den grønne branches fagudstilling Have & Landskab '15.
Læs mere om vores deltagelse på Have og Landskab
her.Ny case: Atlas Copco LT5005

Vi har besøgt Per Toftdahl fra Thyholm Murer A/S og har på baggrund af besøget skrevet en pressemeddelelse om Atlas Copco’s nye stampere, der med deres smallere håndtag og lettere profil giver optimale arbejdsbetingelser.
Læs hele pressemeddelelsen
her.