Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed
Tilbage

Hamevac, VHU-3000-AR, Vakuumløfter

Hamevac, VHU-3000-AR, Vakuumløfter
  • Hamevac, VHU-3000-AR, Vakuumløfter
  • Maksimal løfteevne: 3.000 Kg
  • Kan Monteres på maskiner
  • Emissionsfri: Batteridreven
Varenr. FS30010004
Hamevac
Send en forespørgsel og bliv kontaktet inden for 24 timer
Send forespørgsel
  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Hamevac, VHU-3000-AR, Vakuumløfter
Når der er brug for at løfte på tunge og tætte materialer op til en vægt på 3Ton, er VHU-3000 det rigtige valg. Maskinen er bygget som en selvstændig enhed som er batteridreven og er vakuumfilter og en akkumuleringstank på en kraftig stålramme. Maskinen løftes enten i en kæde eller i pallegaffel-lommerne som er bygget på rammen. Sugekopperne kan enten sidde direkte på VHU-3000 eller hænge i kæderne under maskinen så maskinen ikke i samme grad er afhængig af at emnet ligger/afsættes på fladt underlag. VHU 3000 serien kan kombineres med en lang række af forskellige løsninger med sugekopper, travers eller løfteåg til hele ”lag” belægnings sten. Maskinen er udstyret med et manometer forbundet med en visuel alarm, for at garantere et sikkert løft. Vakuumpumpens kapacitet er på 48m3 / 1800rpm. 

Egenskaber:
Akustisk alarm
Fjernbetjent (radiostyret) fjernbetjening for udløsning af sug
Motor med el start
Løftekapacitet: 3000kg
Motor: Batteri
Egenvægt: 90 kg (med 300x400sugekop og quickkoblinger)
Stor løftekapacitet.
Alsidige anvendelsesmuligheder
Robust samlet design.

Hamevac Vakuumsuger VHU-3000-D
Enheden er udstyret med en manuel start og en 5,5 hK Yanmar dieselmotor. Opsamlingen og frigørelse af materialer sker manuelt ved denne model. 

Hamevac Vakuumsuger VHU-3000-DER
VHU-3000-DER er udstyret med elektrisk start og en 5hK dieselmotor. Opsamlingen og frigivelsen foregår via en radiografisk fjernbetjening. Dertil er vakuumsugeren også udstyret med et 12V batteri, elektrisk kontaktboks og stort synligt advarselslys for at gøre det klart, om det er gemt at løfte (rødt = usikkert / grønt = sikkert) 

Hamevac Vakuumsuger VHU-3000-BER
VHU-3000-BER er udstyret med elektrisk start og en 5.5hK Honda benxinmotor. Opsamlingen og frigivelsen foregår via en radiografisk fjernbetjening. Dertil er vakuumsugeren også udstyret med et 12V batteri, elektrisk kontaktboks og stort synligt advarselslys for at gøre det klart, om det er gemt at løfte (rødt = usikkert / grønt = sikkert) 

Hamevac Vakuumsuger VHU-3000-H
Enheden er udstyret med en hydraulisk motor. Opsamlingen og frigørelse af materialer sker manuelt ved denne model. 

Hamevac Vakuumsuger VHU-3000-HE
Denne vakuumløfter er udstyret med en hydraulisk motor som differentiere den fra de andre VHU-3000 modeller. Opsamlingen og frigivelsen foregår via en elektrisk fjernbetjening (kablet). Opsamling ved hjælp af en 1 knap - Frigivelse ved 2 knapper. (i overensstemmelse med CE-forskrifter)

Egenskaber:

Maksimal løfteevne: 3000 Kg
Enhedsvægt: 60 k167 - 330 kg
Vakuumpumpe kapacitet: 48 m3 
Maks. vakuum: -0,20 bar
Løftekapacitet m/ sugekopper: -700 mbar
Løfte / Styrehåndtag med udløsningsventil
Hurtigskift af sugekop
Nem udskiftning af sugering

Quick Koblingssystem
Du kan nu altid selv hurtigt og nemt skifte din sugekop efter behov. Dette sker ved, at de forskellige sugekoppe let kan afmonteres ved hjælp af 4 bolte og det innovative 'quick koblingssystem' som gør det muligt at skifte når, og hvor som helst. Dertil kan du nemt udskifte sugeringen uden udfordringer med da den ikke skal spændes fast, men nemt kan monteres på sugekoppen. Du kan se hvor nemt alt dette kan gøres på videoerne foroven. 

Tilbehør
Skal du have lagt op til 3000 kg betonfliser, så kan den nye Hamevac VHU-3000 vakuumløfter gøre det meget nemt for dig. Med de mange forskellige vakuum sugekopper kan du selv vælge mellem sugekopper på mellem 30-3000 kg. Denne vakuum enhed er også udstyret med ekstra faldsikring og 2 kroge, med hvilke lasten kan sikres ved hjælp af en kæde eller snørebånd, når du arbejder over 1,5 meter.

Se hele vores sortiment af sugekoppe som passer til de forskellige VHU-3000 modeller - Der er helt sikkert noget til præcis din opgave. 

Spørgsmål?
Skulle du være i tvivl om hvilken vakuumsuger ville passe bedst til netop tin opgave, så tøv ikke me at skrive til os nede i højre hjørne eller fang en af vores konsulenter på 70267722 - Vi sidder altid klar til at hjælpe. 

Ser videoer eller læs mere under Brochure 

Specifikation Værdi
Produkttype Vakuumsuger-/løftere
Drift Batteri
Max løftekapacitet 300 kg
Egenvægt 167 kg
Pumpens driftshastighed 18000 rpm