Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed

Ses vi?


Tid og Sted:
Roskilde Dyrskue
Den 8.-10. juni
Standnummer 134
Se mere på: www.roskildedyrskue.dk

Adgangsbilletter:

https://event-billet.dk/event/roskilde-dyrskue-2018D. 8.- 10. juni liner vi igen i år flere af vores agenturprodukter op til Roskilde Dyrskues store Maskinudstilling, som er mødestedet for land og by, men også stedet, hvor fagfolk mødes.


På samme populære stand står vi igen i år. Stand nr. 134. Her udstiller vi med alt fra Stihl Kapsave og Robin Generatorer over Alvac Vakuumsugere og Atlas Copco Pladevibratorer til Kobelco Gravemaskiner og Thwaites Dumpere.


Entreprenørmateriel

I den mindre ende medbringer vi produkter fra vores nyeste agentur Alvac Construction heriblandt produktet Cosmo 2000, der er en kompakt og handy vakuumløfter til montering på maskiner. Den muliggør uendelig rotation med last fra maskinens førerkabine, og så er den udstyret med en ”kattepote”, som gør, at den har let ved at ansuge f.eks. fliser, uanset hvor og hvordan de end måtte ligge.

Vi medbringer blandt andet også støvsugeren DC Tromb 400L, der er konstrueret til at imødekomme dagens miljøkrav og dagens maskiner, som er blevet effektivere og derved producerer mere støv end tidligere. Luftmængden på over 400 m³ i timen er helt uhørt for en 230 volt støvsuger, der har en kapacitet, som er perfekt til betonsliber på 500 og 650 mm. Støvsugeren Tromb 400L fremhæves som værende den mest kraftfulde en-faset støvsuger nogensinde.

Mangler du en stamper, bør du kigge nærmere på stamperen Atlas Copco LT5005. Stamperen er en let og afbalanceret stamper, der er nem at manøvre. Dette sammen med dens smalle design gør, at stamperen formår at komme helt ind til muren og rundt i hjørnerne.

Mangler du en stamper, bør du kigge nærmere på stamperen Atlas Copco LT5005. Stamperen er en let og afbalanceret stamper, der er nem at manøvre. Dette sammen med dens smalle design gør, at stamperen formår at komme helt ind til muren og rundt i hjørnerne.

Og så medbringer vi også HTC’s seneste skud inden for gulvslibemaskiner; HTC Duratiq T6, der er sat til at at sætte nye standarder. Med over 100 features, 54 % højere produktivitet, 100 % bedre støvsamling samt 74% færre vibrationer kan der ikke herskes nogen tvivl om, at denne gulvslibemaskine er innovativ! Den sætter nye standarder inden for pålidelighed, køreegenskaber, fleksibilitet og produktivitet. Se hvad det er for en til Roskilde Dyrskue.


Større entreprenørmaskiner

Af de større maskiner finder vi Thwaites dumperne, der er hydrostatiske og kan fås med sikkerhedssele, lys, rotorblik og advarselstrekant, så de kan synes og indregistreres. Thwaites er kendetegnet ved meget høj driftssikkerhed, suveræn kvalitet og kan levere dumpere fra 1 - 10 Tonne. Ud over et godt indblik i vores mindre materiel og Thwaites er der på dyrskuet også mulighed for at få et godt indblik i Kobelcos SK10’er med joystick, der netop er hjemvendt efter et par års produktionspause.

”Trods de kompakte ydermål kan Kobelco SK10SR-2 virkelig arbejde. Når man kombinerer dette med Kobelcos bløde og uhyre præcise hydraulik, er det ganske klart, hvorfor denne minigravers tilbagevending er modtaget så godt på markedet," fortæller Jørgen Olsen, produktansvarlig for Kobelco.

Find minigraveren til Roskilde Dyrskuet og lad dig endelig inspirere. Vi glæder os.
Tid og Sted:
Roskilde Dyrskue,
Den 8.-10. juni
Standnummer 134
Se mere på: www.roskildedyrskue.dk

Kontakt for yderligere information:Jørgen Olsen, 61618071