Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed

Mød os på HL'17

D. 30. august – 1. september liner vi igen flere af vores agenturprodukter op til dette års Have og Landskab, der er Danmarks største fagudstilling for den grønne branche.
​​​​​​​

Du kan træffe os på den store stand; B051 på Strøget. Her udstiller vi fagrelevante, professionelle produkter til anlæg- og /brolæggerbranchen samt kommune. Eksempelvis kan du se alt fra brolæggerhamre og skilte over stampere, lasere og pladevibratorer til dumpere, vakuumsugere og læssemaskiner. Med andre ord præsenterer vi et meget bredt udsnit af vores produkter målrettet den grønne branche, så der er lidt at se på og ikke mindst prøve på vores stand. Det er gratis at deltage, få din billet lige her.

Gratis billetter til Have og Landskab - tilmeld dig her.


Prøv vores maskiner

For at imødekomme de mange forespørgsler om, hvordan maskiner virker, stiller vi ikke blot os selv til rådighed for spørgsmål, men også nogle af vores maskiner til rådighed for demonstration. Der bliver eksempelvis en arbejdende stand med vores Al-vac produkter, som bl.a. indbefatter vakuumsugerne Alvac Easy Jet, Alvac Cosmo 2000, Combat, 1600 Flex og det seneste skud på stammen Alvac Raptor. Udover at du kan prøve vores Alvac-produkter, laver vi også et demoområde med maskiner til komprimering. Dette betyder, at du kan få lov til at demokøre vores populære Atlas Copco stampere LT5005 og LT6005 og Atlas Copco pladevibratorer, der rækker fra en driftsvægt fra 82 kg til 498 kg.

Åbningstider:

D. 30. august:
09.00-16.00

D. 31. august:
09.00-18.00

D. 01. september:
09.00-16.00


Mulighed for skræddersyede aftaler

Vi opfordrer dig til at kigge forbi vores stand og få en snak med vores professionelle fagpersonale om, hvad vi kan gøre for dig og ikke mindst om vores produkter, hvad enten det drejer sig om materiel eller maskiner. Vi ønsker at imødekomme dine behov, hvorfor vi gerne vil indgå personlige, målrettede aftaler omkring fremtidig samhandel. Så kom endelig forbi til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Adresse:

Jernbjerggaarden,

C.A.Olesens Vej 2

4200 Slagelse


​​​​​​​Hvorfor deltager vi?

Vi deltager i Have & Landskab for at udbrede kendskabet til vores virksomhed Erenfred Pedersen A/S, men vi ønsker også at vise hele vores store produktsortiment til dig i den grønne branche, herunder anlæg- og brolæggerbranchen, men selvfølgelig også til dig, der blot er nysgerrig, men ikke nødvendigvis kommer fra den grønne branche. Derudover er formålet også at indgå i en konstruktiv dialog med vores nuværende og potentielle kunder. Til disse formål, mener vi, at Have & Landskab skaber rigtig gode rammer.  

Vi glæder os til at deltage i HL17 og til at snakke med dig.
Erenfred Pedersen A/S

Få din gratis billet til Have & Landskab gennem Erenfred Pedersen A/S her