Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed
Erenfred Pedersen A/S deltager i dette års Kloakmesse 2020

Kloakmessen 2020 - Stand D-3006Kom og mød os på stand D-3006 til Kloakmessen, som finder sted d. 23.-24. januar i Messe C, Fredericia. På messestanden stiller vi med et bredt produktprogram. Der vil nemlig være alt fra rørballoner og Hamevac Vakuumsugere over Weda dykpumper og Topcon lasere til C&F larvebåndsdumper og en Kobelco Minigraver.


Kom forbi til en uforpligtende snak om, hvad Erenfred Pedersen A/S kan gøre for dig. Så kan vi stå og udveksle erfaringer over en god kop kaf'.


Bestil din gratis adgangsbillet her.


Vi glæder os til at se dig på vores stand og ikke mindst vise dig de mange muligheder, vi kan tilbyde dig.

Minigraveren Kobelco SK10SR

Minigraveren Kobelco SK10SR
Kort om Kloakmessen 2018
Med 138 udstillere blev Kloakmessen 2018 den hidtil største udgave af Kloakbranchens Fag- og Indkøbsmesse, og en stigning i antal besøgende på 6% gjorde også messen til den mest velbesøgte. Det store produktudbud og den faglige bredde tiltrak rekordmange gæster med i alt 3038 besøgende fagfolk over to effektive messedage. Nu har du muligheden for at være med, når der igen på et højt fagligt niveau demonstreres løsninger og vises nyheder, teknik, services og gode messetilbud til hele kloakbranchen.


Kloakmessen 2020
Messe C. Fredericia danner igen den professionelle ramme om messen i to sammenhængende og identiske haller på et 8000 m² stort samlet messeareal - og det hele sker i professionelle rammer lige i hjertet af Danmark!

Adressen er:
MESSE C
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

Læs mere om kloakmessen her.