Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed

SES VI PÅ E&H'18?


Den 14.-16. juni præsenterer vi hos Erenfred Pedersen A/S flere danske premierer på vores stand U0632 til dette års E&H, der er landets største, arbejdende fagmesse. Det har været et vildt år, og inden for entreprenørmaskiner går udviklingen stærkt. Kom forbi vores stand og prøv et par af nyhederne.

FIND OS PÅ STAND: U0632
D. 14.-16. JUNI, HERNING


Masser af produktnyheder

Af medbragte nyheder kan vi bl.a. præsentere den første ægte hybridgravemaskine i 20 tons klassen fra japanske Kobelco, der overholder Stage 4 (Tier IV) og kan yde det samme som den tilsvarende brændstofsdrevne gravemaskine SK210LC-10. Den hybride gravemaskine leverer på alle måder uden kompromis – med forbedret arbejdseffektivitet og ydeevne på et reduceret brændstofsforbrug – det er ret spektakulært. Derudover har vi en nyudviklet 6 tons dumper med kabine med til dette års E&H. Med tanke på at maskinføreren ikke skal fryse, når dumperen bruges i løbet af den nordiske vinter, har Thwaites udviklet deres 6 og 9 Tonne dumpere med kabine for at imødekomme kunders ønske om kontant effektivitet uafhængigt af årstid. Kabinen øger også maskinførerens sikkerhed og komfort, i og med at den er udstyret med et fuldtintegreret kamerasystem og giver maskinføreren 360° synlighed.
Den nye hybridgravemaskine - SK210H-LC

Den nye hybride gravemaskine SK210H-LC


Nye nedbrydningsmaskiner

Den svenske robotnedbrydningsproducent Brokk præsenterer hele fire nye modeller, Brokk 170, 200, 300 og Brokk 520D, dette år, hvoraf to kan opleves på dette års E&H. De to er Brokk 200 og Brokk 300. Med den helt nye Brokk 200 definerer Brokk en ny vægtklasse, der udfylder hullet mellem Brokk 170 og Brokk 300. Brokk 200 med en egenvægt på 2100 kg og 27,5 kW er et resultat af, at Brokk ønsker at imødekomme efterspørgslen om en virkelig kraftfuld, men kompakt maskine. Med sin kraft og hydraulik kan Brokk 200 bære udstyr fra den tungere vægtklasse, men er stort set lige så kompakt som lillebroren Brokk 160. Nedbrydningsmaskinen er således ideel til tungt nedbrydningsarbejde på trange steder. Skal man op i en lidt tungere vægtklasse, skal man kigge mod nyheden Brokk 300, der er en videreudvikling af succesen Brokk 280. Udstyret med den seneste generation Brokk SmartPowerTM er kraften optimeret til 37 kW og 40% mere slagkraft. Et nyt armsystem øger maskinens lodrette og vandrette rækkevidde til henholdsvis 6,5 og 6,1 meter.

Den nye nedbrydningsrobot Brokk 200

Den nye nedbrydningsrobot Brokk 200


VM-klare farver

Den svenske producent Dynapac er nu blevet en del af Fayat Group, hvilket betyder, at valsetog, tromler og asfaltudlæggere fremadrettet kan findes i Danmarks VM-klare farver; røde og hvide i stedet for Atlas Copco gule farve. Under Fayat Group-paraplyen fortsætter Dynapac som selvstændig producent, der designer og udvikler optimale maskiner som hidtil blot under Dynapac-brandet.
De røde og hvide farver vil således være repræsenteret på E&H med bl.a. modellerne Dynapac CC1100, som er Dynapacs seneste skud og udgør 6. generation af Dynapacs små tromlere. Den nye CC1100/CC1200 generation VI er udviklet med maskinføreren i tankerne og designet til at imødekomme byggebranchens hårde forhold. Dette kombineret med ønsket om optimale komprimeringsresultater har resulteret i en robust, ergonomisk og ikke mindst moderne maskinserie med optimale arbejdsbetingelser. Vi ser hos Erenfred Pedersen A/S ser frem til at vise vores nye produkter.

Dynapac CC1200 VI, Glatvalset Tandemtromler Dynapac CC1200 VI, Glatvalset Tandemtromler

Den nye glatvalsede Tandemtromler Dynapac CC1200 VI


Ikke første gang

Der er stor rift om standene, så vi er glade for at være med igen i år. Det er ikke første gang, vi stiller op og heller ikke sidste gang.

E&H har et stort publikum og skaber nogle rigtig gode rammer for os at komme ud, se både maskinførere og beslutningstagere i øjnene og tage en konstruktiv snak om vores service og produkter. Og selvfølgelig glæder vi os til at komme til Herning og fremvise samt demonstrere vores mange produkter, fortæller Michael Kjeldsen, Salgschef

Vi er blandt 118 udstillere og står klar til at møde de besøgende torsdag d. 14. juni, når Entreprenør og Håndværk åbner i Herning.