Schwamborn


"Made in Germany"

Schwamborn ”made in Germany” har mere end 45 års erfaring i at producere komplette løsninger til vedligeholdelse og forberedelse af gulve.

Med Schwamborns slogan ”vind terræn med os” gives der et dobbelt løfte: Først og fremmest, når du bruger Schwamborn produkter kan du lave perfekte gulve, og for det andet vil det styrke din position og gøre dig mere konkurrencedygtig, fordi produkterne er udviklet i konstant samarbejde med professionelle brugere og nye innovationer.

Vigtige parametre i udvikling of Schwamborns maskiner er økonomi, pålidelighed, ydeevne og ergonomi. Schwamborn produkter sparer tid, omkostninger og arbejdskraft.  

Fræsemaskine Schwamborn BEF 320EX
Schwamborn OMF 250

Schwamborns filosofi

Kvalitet er altid på mode. Det guider vores tanker og handlinger, og er det vigtigste for et langsigtet og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder. Derfor er vores kunders problemer altid en udfordring.

Vi tager vores kunders problemer seriøst og forsøger at løse disse via vores erfaring og know how. Ergonomi, økonomi, effektivitet og pålidelighed – alt dette er spørgsmål, som optager os til konstant at søge efter bedre løsninger. 

Se alle produkterne fra Schwamborn her.