Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed

Kobelco Minigravere og Gravemaskiner

Erenfred Pedersen A/S er i Danmark forhandler af Kobelco minigravemaskiner / minigravere
Erenfred Pedersen A/S er i Danmark forhandler af Kobelco gravemaskiner


Verdens ældste

KOBELCO er en af verdens ældste og i dag en af de største og førende producenter af minigravere og gravemaskiner. Helt tilbage i 1930 kom de første gravemaskiner ud fra fabrikken i Kobe, Japan. Siden har tusindvis af KOBELCO maskiner rullet ud fra fabrikker i Japan. Det er en af verdens største stålproducenter, KOBE Steel, som ejer KOBELCO. Med en stålproducent som ejer, får man selvfølgelig bedste kvalitetsstål til alle KOBELCO maskinerne. Modelprogrammet starter i dag ved 1 ton minigraver og slutter ved 50 tons.

Dedikerede og forpligtede

Kobelco er dedikerede til at give kunderne gravemaskiner med fokus på markedsledende design og teknologi, så som Acera og Geospec serierne, der imødekommer ubesejret lavt brændstofforbrug og iNDR-System for optimal støjreduktion. Kobelco er således et kvalitetsprodukt med et lavt brændstofforbrug.
Kobelco har forpligtet sig til at fortsat at levere produkter af høj kvalitet, hvorfor Kobelco lytter til slutbrugeren for at udvikle brugervenlige, brændstofsøkonomiske, stærke, komfortable og trygge gravemaskiner samt identificere nye markedstendenser for at sikre en høj kundetilfredshed.

Fakta

Erenfred Pedersen A/S havde agenturet i årene 1999 til 2006, men en strategisk alliance mellem Kobelco og CNH betød, at New Holland nød godt af Kobelcos teknologi i Europa, mens Kobelco distribuerede New Holland i Asien. Derfor har Kobelco som selvstændigt brand ikke været på de europæiske markeder siden 2006. I start 2013 blev samarbejdet med CNH imidlertid afbrudt, og Kobelco har etableret Kobelco Construction Machinery Europe B.V. Siden 2014 har Erenfred Pedersen A/S igen været eneforhandlere af Kobelco i Danmark. Via et godt samspil med vores kunder har vi i dag en stor viden og erfaring, som vi gerne vil viderebringe.

EP er Danmarks forhandlere af Kobelco - Gravemaskinen Kobelco SK140SR


Forhandler af Kobelco minigravere og gravemaskiner

Erenfred Pedersen A/S er stolte af at være importør og forhandler af Kobelco minigravere og gravemaskiner i høj japansk kvalitet. Har du spørgsmål til minigraverne eller gravemaskinerne, så kontakt os endelig på chatten i højre hjørne eller giv os et kald på tlf.: 70267722.