• Rådgivning
  • Salg
  • Service
Siden 1966

Hatz Diesel Motorer

Hatz Diesel Danmark - Motorer og Reservedele

Stærk og holdbar dieselmotor

Hatz Diesel har produceret dieselmotorer siden 1900 og består i dag af 6 typer fra 1 – 4 cylindre og fra 1,5 til 55 kW. Motorerne bliver brugt i en lang række af maskiner med mange forskellige applikationer. De mange års erfaring og evnen til konstant innovation har gjort Hatz Diesel til en af de stærkeste og mest holdbare motorer på markedet. Hver enkelt Hatz motor har en lang række af tilbehør, så motoren kan skræddersyes til den enkeltes behov/kunde. Det er med til at gøre Hatz Diesel en af de mest fleksible motorleverandører, der findes. Hatz Diesel er særdeles kendt for deres luftkølet system, som har været synonym med Hatz, siden den første Hatz motor så dagens lys.

Nye tider og nye krav

Med de stigende emissionskrav, der er til nutidens dieselmotorer, har Hatz Diesel udviklet en helt ny serie af vandkølede motorer til powerrangen 37-55 kW. Den nye Hatz motor har fået navnet 4H50, hvilken udgør en helt ny epoke i Hatz Diesel motorprogrammet. Med denne motorserie er Hatz Diesel godt rustet til de kommende års emissionskrav. Der vil i samme serie komme to 3-cylinders motorer, som skal dække over powerrangen 12-55 kW.

Hatz Diesel World Wide

Hatz Diesel er repræsenteret i 115 lande med mere end 500 servicecentre. Dette store globale servicenet er en af de stærke parametre, som mange OEM produktfremstillere har vægtet tungt i deres valg af Hatz motorer.

Erenfred Pedersen A/S er de eneste, der forhandler Hatz Diesel i Danmark og er udstyret med et stærkt serviceteam, som dækker Danmark. Serviceteamet uddannes løbende på interne kurser i Erenfred Pedersen A/S, men også på fabrikken i Tyskland. Hovedlageret for Hatz Diesel reservedele ligger i Aalborg, som dagligt får reservedele fra Hatz Diesel.

Se alle produkterne fra Hatz Diesel her.


Hatz Diesel 1B20 - Stort udvalg af Hatz Diesel motorer og reservedele


Hatz Diesel Danmark - Hatz Diesel motorer og reservedele
Hatz Diesel Danmark


Forhandler af Hatz Diesel Motorer

Erenfred Pedersen A/S er stolte af at forhandle Hatz' kraftfulde dieselmotorer i hele Danmark. Du finder således motorer, filtre og andre reservedele tilbehør fra Hatz hos Erenfred Pedersen A/S. Har du spørgsmål til produkterne, så kontakt os endelig på chatten i højre hjørne eller giv os et kald på tlf.: 70267722.