• Rådgivning
  • Salg
  • Service
Siden 1966

Gölz

Gölz Skæreborde - Stort udvalg
Gölz Fugeskæremaskiner
Gölz Kerneboremaskiner
Gölz Kapsave og Vægsave
Gölz Diamantbor - Bestil dine næste bor online hos Erenfred Pedersen A/S
Køb din næste diamantskiver online hos Erenfred Pedersen A/S
Tilbehør til dine kernebor, diamantbor, diamantmaskiner med videre. Find dem alle her.


Gölz diamantværktøj og diamantmaskiner
Din partner med professionelle løsninger med mere end 60 års erfaring

Konstant innovation og ikke mindst i et tæt samarbejde med professionelle brugere gør, at Gölz i dag har et bredt program af brugervenlige maskiner til boring og skæring. Når Gölz udvikler maskiner, lægger de særlig vægt på, at produkterne er enkle og hurtige, hvilket garanterer brugervenlige maskiner på byggepladsen.

Kerneboremaskiner

Kerneboremaskiner til forskellige opgaver. Alle modeller er med el-motorer med 3 eller 4 gear og op til ø500 mm borekapacitet. De fleste af modellerne er moderne letvægtsborestandere med Quickchange for hurtigt motorskift. Modeller op til ø350mm kan også fås med vakuumfod, hvis dette ønskes.

Flise/stenskæremaskiner

Kraftfulde og robuste flise- og stenskæremaskiner er bygget til vedvarende drift i byggebranchen. De er alle produceret af de bedste materialer, som er vigtigt for stabilitet og præcis skæring. Gölz borde op til Ø400mm er en helt ny serie af topmoderne borde med rigtig mange tekniske detaljer, der gør bordene end mere brugervenlige.

Fugeskæremaskiner

Gölz' professionelle program af fugeskæremaskiner omfatter et stort udvalg af kraftfulde maskiner til asfalt- og betonskæring. I udviklingen af maskinerne er der lagt stor vægt på ergonomi og brugervenlighed.
Forhandler af Gölz

Erenfred Pedersen A/S er stolte af at forhandle Gölz' kvalitetsmaskiner, såsom kernemaskiner, fugeskæremaskiner, fliseskæremaskiner, stenskæremaskiner, skæreborde, diamantskiver, diamant med videre i hele Danmark. Du finder således kvalitetsmaskiner til anvendelse inden for især bygge- og anlægssektoren. Har du spørgsmål til produkterne, så kontakt os endelig på chatten i højre hjørne eller giv os et kald på tlf.: 70267722.