Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed

DynapacDynapac er en førende leverandør af højteknologiske maskiner til komprimering af jord, heriblandt valsetog, asfaltfræsere samt asfaltudlæggere, der har til formål at styrke samt forbedre kunders præsentationer. Dynapac er repræsenteret over hele verden; i Danmark er Dynapac repræsenteret gennem os, Erenfred Pedersen A/S.

Selve Dynapac har hovedsæde i Tyskland og produktionsfaciliteter i Europa, Sydamerika og Asien. Dynapac er en del af FAYAT koncercen. Under Fayat-paraplyen fungerer Dynapac som en selvstændig producent, der tilbyder sine kunder state-of-the-art teknologi under Dynapac-mærket. I udviklingen af nogle fremtidige teknologier samarbejder Dynapac med andre virksomheder inden for Fayat-koncernen for at tilbyde jer som kunder de bedste løsninger, både til dagen men også til morgendagens udfordringer.

Dynapac Tromlere og Valsetog


Forhandler af Dynapac

Erenfred Pedersen A/S er stolte af at forhandle Dynapac's stærke asfaltfræsere, asfaltudlæggere og valsetog i hele Danmark. Du finder således kvalitetsmaskiner til anvendelse inden for især asfaltbranchen. Har du spørgsmål til produkterne, så kontakt os endelig på chatten i højre hjørne eller giv os et kald på tlf.: 70267722.