Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed

Brokk nedbrydningsrobotter

Verdens førende leverandør

Brokk blev udviklet i fællesskab af PE Holmgren og Rivteknik i foråret 1976. Brokk har udviklet sig til det, firmaet selv i al beskedenhed kalder "Verdens førende leverandør af nedbrydningsrobotter". Brokk er globalt og anvendes i mange spændende projekter rundt omkring i verden.

Digitale robotter

Brokk nedbrydningsrobotterne styres af en brugervenlig, digital fjernbetjening, der tager risikoen ud af nedbrydning ved at gøre det muligt for operatøren at styre enheden fra en sikker afstand med splitsekunders nøjagtighed. Brokk robotterne anvendes således for at undgå unødig risiko og kan klare den mest risikofyldte del af arbejdet.

Brokk arbejder konstant på at forbedre deres nedbrydningsmaskiner for at sikre, at de fortsætter med at være markedets foretrukne nedbrydningsmaskiner. Brokk giver dig mulighed for at arbejde med udstyr, som er specielt designet med henblik på nedbrydning. Brokk er sikker, effektiv, kraftfuld og rentabel at benytte til dit formål.

Brokks kvalitetsstyringssystem er ISO 9001-certificeret og godkendt af Lloyds Register Quality Assurance og gælder for ”Design og fremstilling af fjernstyrede nedbrydnings-maskiner”.

Se nedbrydningsmaskinerne fra Brokk her.​​​​​​​

Nedbrydningsmaskinerne Brokk 60, Brokk 100 og Brokk 400
Brokk nedbrydningsmaskine
Brokk nedbrydningsmaskine

Forhandler af Brokk

Brokk nedbrydningsmaskiner og -robotter forhandles i Danmark af Erenfred Pedersen A/S. Så er du på udkig efter en effektiv nedbrydningsmaskine-/robot, så kontakt os endelig pr. chat i højre hjørne eller kontakt os pr. tlf.: 70267722.