ATLAS COPCODen 21. februar 1873 blev Atlas Copco grundlagt i Sverige, som producent af produkter til jernbaner. I dag er Atlas Copco er en af verdens største industrielle koncerner med en verdensførende position inden for entreprenørmateriel, kompressorer/generatorer, konstruktion- og mineudstyr, el-værktøjer og monteringssystemer. Koncernen Atlas Copco leverer bæredygtige løsninger til øget kundeproduktivitet gennem innovative produkter og service.

Atlas Copcos mission er at skabe bæredygtig og rentabel vækst – det betyder, at vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre pålidelige, vedvarende resultater med et ansvarligt forbrug af ressourcer, både menneskelige, naturlige og økonomiske. ​Atlas Copcos produktion foregår overalt i verden i højteknologiske fabrikker, hvor innovation og udviklingen af maskiner aldrig står stille.

Erenfred Pedersen A/S har siden firmaets start i 1966 været samarbejdspartner med Atlas Copco.  Vi har med vores fælles erfaringer opbygget et effektivt og solidt grundlag for Atlas Copco produkterne i Danmark. Vi forhandler således Atlas Copco i Danmark.​​​​

Atlas Copco Lys
Atlas Copco Kompressorer
Atlas Copco Stampere / Jordlopper
Atlas Copco Betonmaskiner og udstyr
Atlas Copco Generatorer
Atlas Copco Hydraulikværktøj, trykluftsværktøj og benzinværktøj
Atlas Copco Pumper
Atlas Copco Hydraulikhamre og mejsler