Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed
Tilbage

Thwaites 3 Ton, m/drejelig højtip

Thwaites 3 Ton, m/drejelig højtip
 • Kan læsse af i 1580 mm højde
 • Tipper frem og til siderne
 • Hydrostatisk transmission
Varenr. 375
Vælg variant:
Thwaites
Send en forespørgsel og bliv kontaktet inden for 24 timer
Send forespørgsel

"Thwaites er synonym med de bedste kvalitetsdumpere på markedet. Avanceret design og stræben efter at integrere den seneste udvikling inden for bl.a. teknologi og ergonomi, giver nutidens kunder de bedste produkter, der er på forkant med den seneste udvikling."

Jørgen Olsen, Produktansvarlig
 • Beskrivelse
 • Specifikationer
 • Brochure

Thwaites Alldrive 3 Tonne Hi-Swivel
Thwaites Alldrive 3 tons dumper med drejelig højtip, der løfter op til 3000 kilo og er udstyret med hydrostatisk transmission. Med drejelig højtip kan tippens læssehøjde hæves med 320 mm, således at du opnår en højde på 1580 mm frem for 1260 mm, mens man samtidig kan læsse af til siderne og fronten. Dette giver en stor fleksibilitet og effektivitet i en samtidig kompakt og praktisk dumper på byggepladsen. Dumperen er desuden udstyret med kørebøjle (ROPS), monteret med rotorblink på toppen som standard.

Køresystem og -hastighed
Køresystemet er med hydrostatisk transmission med to hastighedsindstillinger til både frem og bak. Bremsepedalen er desuden udstyret med inching-ventil, aktiviret ved første tryk på bremsen, for en mere præcis manøvre af maskinen. De to hastighedsindstillinger der går fra hhv. 0 - 9 og 0 - 24 km/t styres ved hjælp at en praktisk placeret fodpedal. Dette betyder at maskinen er uden kobling samtidig med at den bremser automatisk når fodpedalen slippes. Til parkering anvendes i øvrigt håndbremse.
Dumperen er udstyret med dæktypen 295/80 x 15,3, hvilke har en belastningsevne på 10 ply og er udstyret med et såkaldt ”Track-grip” for at sikre et bedre greb i overfladen. 

Chassis og tip
Dumperens chassis er konstrueret i foldede stålplader med en centreret artikulation og svingning for at opnå optimal stabilitet og styrke.
Den drejelig højtip styres hydraulisk og er ligeliges konstrueret i stål. Bundpladen er i 5 mm fuldsvejset stål, mens munden og siderne af højtippen er forstærket med bokssektioner for ekstra styrke og trækkraft. Selve tippen er monteret på et drejeligt kugleleje der kan drejes 180°. Den drejelige højtip er monteret på en sax-lift der styrer vinkel og højde på tippen. Selve tippen styres ved hjælp af en dobbelt-akset styrearm. Tippen holdes automatisk fast i kørende tilstand ved hjælp af en sikkerhedslås.

Motor og brændstofkapacitet
Motoren er en 4 cylinders Yanmar 4TNV88 dieselmotor med vandkøling. Motoreffekten er 33,4 kW/45 hk v/ 2800 r.p.m og drejningsmomentet kan nå op på 141 Nm. Motoren er udstyret med el-start, timetæller, batteriisolator og et cyklon luftfilter. Alt dette er desuden placeret i et aflåst motorrum for beskyttelse og let adgang.
Dumperens dieseltank kan rumme 45 liter og hydrauliktanken 45 liter.

Kontrolpanel
I forhold til føreren og dennes placering og overblik er sædet justerbart, ligesom der forekommer et lydsignal når startnøglen drejes over på ”on”. Alle vigtige knapper/funktioner i kontrolpanelet er udstyret med lys, hvor rattet ligeledes er udstyret med elektrisk horn.

Andet
Alle elektriske komponenter lever i øvrigt op til IP65/67 standarder. For yderligere specifikationer, se fanerne specifikationer og/eller brochure.

Egenskaber:

 • Drejelig højtip
 • Løftekapacitet: 3000 kg
 • Fuldsvejset stålchassis
 • Motor: 4 cylinders Yanmar 4TNV88
 • El-start og timetæller
 • Dæk med track-grip
 • Kørebøjle, m/rotorblink
 • Justerbart sæde
 • Elektrisk horn
 • Kan læsse af i 1580 mm højde
 • Tipper frem og til siderne
 • Hydrostatisk transmission
Specifikation Værdi
Lastekapacitet 3000 kg
Vægt 2920 kg
Tippetype Drejelig højtip
Transmission Hydrostatisk
Kørebøjle (ROPS) Ja
Rotorblink Ja
Længde 3972 mm
Bredde 1770 mm
Højde (m/opslået bøjle) 3140 mm
Højde (m/nedslået bøjle) 2120 mm
Højde (v/højtip) 2170 mm
Højde (v/tippet højtip) 4030 mm
Akselafstand 1980 mm
Dæk - Dæk (udv.) 1750 mm
Frihøjde 280 mm
Motorbrand Yanmar
Motortype 4TNV88
Motoreffekt 33,4 kW v/2800 r.p.m
Hestekræfter 45 hk
Drejningsmoment (max) 141 Nm
Lydtrykniveau 84 LpA
Lydeffektniveau 101 LwA
Kørehastighed (lav) 0 - 9 km/t
Kørehastighed (høj) 0 - 24 km/t
Dækstørrelse 295/80 x 15,3
Ply-rating 10
Brændstofstank 45 l
Hydrauliktank 45 l