Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed

Støjdæmpet dieselpumpe nr. 50 til Nordjysk Grundvandssænkning ApS

Som specialist i grundvandssænkning er det vigtigt altid kunne stole på og have tillid til de pumper, der anvendes i det daglige arbejde. For Nordjysk Grundvandssænkning ApS leverer den støjdæmpede IP175H dieselpumpe fra Impulse netop dette. 

I midten af januar 2015 leverede vi derfor 3 styk IP175H til Nordjysk Grundvandssænkning ApS, hvilke også var deres støjdæmpede dieselpumpe nummer 50. Brugen af IP175H er nemlig ikke fremmed for virksomheden, hvor indehaver Søren Steen udtaler, at:

Som selvstændig enhed er IP175H en driftssikker og servicevenlig dieselpumpe, der med et lavt brændstofforbrug let kan køre 7 døgn uden stop.”

Det er specielt i områder, hvor strøm er svært tilgængeligt, at Nordjysk Grundvandssænkning ApS anvender IP175H. Med sit lave brændstofforbrug og tankkapacitet på 205 liter kan pumpen nemt stå at arbejde 7 til 10 døgn uden opsyn. Dette gør i øvrigt også, at pumpen er yderst driftsøkonomisk. Med et støjniveau på kun 46 dB på 10 meters afstand er pumpen ligeledes yderst anvendelig i byer og andre steder, hvor støj ikke er acceptabelt.

Praktisk og servicevenligt design

Med fokus på tilgængelighed og robusthed er IP175H konstrueret i en galvaniseret stålramme og støjdæmpende kabinet. I rammen er der placeret malede paneler med praktiske håndtag, der gør det enkelt at tilgå pumpen i servicerelaterede situationer. Ligesom der er inkluderet løfteøje og lommer til pallegafler. For at imødekomme de fatale følger en stoppet pumpe kan forårsage, har Søren Steen installeret GPS i hans Impulse pumper, således at han altid har overvågning af pumpens drift status. Som en detalje er udstødningen placeret i toppen af pumpen, hvilket Søren Steen også har bemærket:

”Det, at udstødningen er placeret i toppen, er en kæmpe fordel, da vi undgår unødvendig snavs og partikler i luftfiltret, hvorfor dette ikke skal skiftes så ofte.”

Motoren gør en forskel

Da snakken falder på den Hatz dieselmotor, som IP175H er udstyret med, lægger Søren Steen stor vægt på dets ydeevne og holdbarhed:

”Vi har sjældent, for ikke at sige aldrig, problemer med Hatz motorer. ​Vi har endda en, der indtil videre har kørt 34.000 timer uden problemer”

Den pålidelige dieselmotor 1D81Z fra Hatz er luftkølet og med balanceenhed samt ekstra stort bundkar og olietryksvagt. Motoren har el-start og timetæller, så service let kan følges. ​Nordjysk Grundvandssænkning ApS

Nordjysk Grundvandssænkning ApS har siden starten af 2007 investeret i meget andet end stempelpumper. Maskinparken består således i dag af lastbiler, læssemaskiner og specialboreudstyr, så grundvandssænkningen kan ske hurtigt og effektivt. Desuden er en række overpumpningspumper, med kapaciteter på helt op til 1400 m³/t, indkøbt for at imødekomme den stigende efterspørgsel i forbindelse med kloakrenoveringer og oversvømmelser. Læs mere om Nordjysk Grundvandssænkning ApS.

Sugeslanger - find dem her på ep.dk
Dieselpumpen Impulse IP175H
Dieselpumpen Impulse IP175H - Købt af Nordjysk Grundvandssænkning ApS