Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed
Tilbage

Kobelco SK35SR-6, Minigraver

Kobelco SK35SR-6, Minigraver
 • Kobelco SK35SR-6, Minigraver
 • Kobelco SK35SR-6, Minigraver
 • Kobelco SK35SR-6, Minigraver
 • Kobelco SK35SR-6, Minigraver
 • Kobelco SK35SR-6, Minigraver
 • Kobelco SK35SR-6, Minigraver
 • Kobelco SK35SR-6, Minigraver
 • Kobelco SK35SR-6, Minigraver
 • Kobelco SK35SR-6, Minigraver
Nyhed
 • Høj kvalitet og stabilitet
 • Motor: Yanmar 3TNV82A-B
 • Vægt: 3770 kg
Varenr. SK35SR2
Kobelco
Send en forespørgsel og bliv kontaktet inden for 24 timer
Send forespørgsel

"Kobelco er dedikerede til at give kunderne gravemaskiner med fokus på markedsledende design og teknologi, så som Acera og Geospec serierne, der imødekommer ubesejret lavt brændstofforbrug og iNDR-System for optimal støjreduktion."

Michael Kjeldsen, Salgschef
Læs mere
 • Beskrivelse
 • Specifikationer
 • Brochure

Kobelco SK35SR-6, Minigraver
Kobelco SK35SR-6 minigraveren er bygget til hårdt arbejde. Takket være IFPS (Integreret Flow Pump System) og en motor med stor kapacitet, er det hydrauliske flow mere effektivt end nogensinde før. Minigraveren er således udstyret med en følsom respons, som reducerer cyklustider. Denne kombination af kraft og hastighed øger gravekapaciteten pr. time. Maskinens mekaniske styrke er suppleret med en stærk ledning og forbedret kølefunktion (læs mere om dens holdbarhed i vedlagte brochure).

Kraftfuld gravemaskine
Udstyret med en vandkølet 3TNV82A-B-dieselmotor fra producenten YANMAR får Kobelco SK35SR-6 det nødvendige kraftoverskud til hårdt og krævende arbejde. Denne motor (opfylder Tier krav III) kombineret med et unikt hydrauliksystem bestående af tre pumper, giver minigraveren den stabilitet og rolighed, der sikrer præcis og jævn føring selv med tung belastning. Lige så snart maskinen begynder at grave, benyttes den ekstra udgang fra den tredje pumpe (som ellers giver kraft til at svinge og dozeren) til armen for at give den øget kraft og sikrer dermed omtalte føring. Dette understøttes af, at kontrolventilerne nøje tilpasses maskinens regulære hydrauliske flow, når denne begynder at arbejde, hvilket giver maskinføreren jævn og præcis kontrol.

Præcis dozer
Brugen af dozeren er uundværlig, når der skal arbejdes af rørlægning, gravning af grøfter og andre jobs, der kræver nivellering, komprimering og genopfyldning. For at imødekomme dette behov er minigraveren SR35SR-6 udstyret med et kraftfuld system til dozeren og et meget effektivt dozerblad, der bevæger jord med mindre spild. Dette resulterer i mere afsluttet arbejde på kortere tid.
SK35SR-6 er udstyret med en dozer, der har fået nyt design, der sikrer, at jorden formes til en bue, der altid falder fremad og således forhindrer, at jorden falder bag dozeren. Samtidig kan dozerbladet hæves meget højere end før; dozerens maksimale vinkel er på 38°, hvilket gør det nemt at køre maskinen op over bunker af jord eller på en lastbil for transport.

Kort bagende og Boom Offset Funktion
Med fokus på sikkerhed og fremkommelighed er Kobelco SK35SR-6 udstyret med en kort bagende, der holder sig inden for bæltebredden, såfremt der ingen spejl er koblet på minigraveren. Hvis et spejl er monteret på minigraveren, er svingradiussen 850 mm. 
Maskinen er udstyret med en Boom Offset funktion, der gør det muligt at grave nær grøfte og langs vægge uden at flytte undervognen, hvilket resulterer i præcis og sikker gravning. Kombinationen af Boom Offset funktionen og den korte bagende gør det dertil nemt at grave, svinge og læsse meget trænge steder (læs mere om dette i vedlagte brochure).

Nem vedligeholdelse
Denne nye model er udviklet med fokus på tilgængelighed på alle servicepunkter, hvilket betyder, at maskinen er nem og hurtig at vedligeholde i det daglige, eksempelvis er minigraverens ventiler, luftfilter og elektroniske komponenter nemme at tilgå. Rutinemæssig vedligeholdelse kan udføres stående på jorden med et design, der er nem at forstå, hvilket forenkler adgangen og reducerer kontrolgange. Maskinen er udstyret med et eksklusivt superfint filter, der er miljøvenligt, giver høj filtreringseffektivitet, holder 1000 timer og er nemt at skifte.

God førerkomfort
Maskinen er udstyret med bredere gulvplads og mulighed for justering af sædet, hvilket giver maskinføreren masser af benplads. Dertil er god plads mellem venstre og højre styrehåndtag. Yderligere er maskinens dør bred, hvilket gør det meget nemt for maskinføreren både at komme ind og ud af førerhuset. Højre vindue kan åbnes for at forbedre ventilationen, hvortil der også er klimakontrol i minigraveren. Med et bredt frontvindue har maskinføreren en åben og panoramisk udsigt, så maskinføreren sikres et godt overblik. Overblikket forbliver godt om natten takket være monteringen af arbejdslygter på begge sider af armen, der sidder under armen, så det bliver beskyttet! 

Egenskaber:

 • Skovlkapacitet (standard skovl): 0,11 m³
 • Gravedybde: 3050 mm
 • Gravekraft: 27,8 kN
 • Motor: Yanmar 3TNV82A-B
 • Max. løftekapacitet: 2290 kg
 • Kapacitet, power og hastighed
 • Kost-effektiv, pålidelig & driftssikker
 • Hurtig og let at vedligeholde

Se flere produktinformationer under fanebladene Specifikationer og Brochure.
NB.: Specifikationer er ud fra standard maskine med kabine. Der er mulighed for lang arm, canopy og kabine.

Specifikation Værdi
Vægt 3770 kg
Skovlkapacitet 0,11 m³
Swing-Boom arm Ja
Arbejdslængde 5350 mm
Arbejdshøjde 4870 mm
Negativ arbejdshøjde (gravedybde) 3050 mm
Kørehastighed (1. gear) 2,5 km/t
Kørehastighed (2. gear) 4,5 km/t
Svingningshastighed 8,4 min-1 (r.p.m)
Teoretisk stigningsevne 58 %
Trækkraft 38,1 kN
Gravekraft 27,8 kN
Fortrækningskraft 22,4 kN
Marktryk 33,5 kPa
Motorbrand Yanmar
Motortype 3TNV82A-B
Antal cylindre 3 stk
Brændstoftype Diesel
Motoreffekt 17,1 kW v/2400 r.p.m
Drejningsmoment (max) 77,7 Nm
Forskydning 1331 l
Brændstofstank 42 l
Hydrauliksystem To variable stempelpumper og en gearpumpe
Udtømningsflow 2 x 38,4, 1 x 19,2 l/min-1
Udtømningstryk 23 MPa
Hydrauliktank 20,4 l
Dozerblad (bredde) 1700 mm
Dozerblad (højde) 345 mm
Dozerblad (op) 395 mm
Dozerblad (ned) 320 mm
Max løftekapacitet 2290 kg
Styreudslag (højre) 60 °
Styreudslag (venstre) 70 °
Højde, inkl. ROPS/Kabine 2510 mm
Bredde 1700 mm
Længde 4820 mm
Larvebåndslængde 2160 mm
Larvebåndsbredde 300 mm
Drejeradius (udvendig) 850 mm