Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed
Tilbage

Kobelco SK28SR-6, Minigraver

Kobelco SK28SR-6, Minigraver
 • Kapacitet, power og hastighed
 • Kost-effektiv, pålidelig & driftsikker
 • Egenvægt: 2950 kg
Varenr. FS10002009
Kobelco
Send en forespørgsel og bliv kontaktet inden for 24 timer
Send forespørgsel
 • Beskrivelse
 • Specifikationer
 • Brochure

Kobelco SK28SR-6, Minigraver
Kobelco SK28SR-6 udvider mulighederne for, hvad der tidligere har været muligt i den vægtklasse af gravemaskiner. Minigraveren skaber de bedste betingelser for optimal performance. De nye indstillinger på gravemaskinen får mere ud af brændstoffets dråber, mens Kobelco's iNDr kølersystem sikrer stille operation, støvbeskyttelse samt nem vedligehold. Den rummelige kabine tilbyder en god førerkomfort samt et uforstyrret overblik, så det er nemt at holde øje med, hvad du som operatør laver, både foran til og bagtil. Det hele sikrer rigtig god oplevelse og mulighed for hårdt arbejde, for: 

Kobelco SK28SR-6 minigraveren er bygget til hårdt arbejde. Takket være IFPS (Integreret Flow Pump System) og en motor med stor kapacitet, er det hydrauliske flow mere effektivt end nogensinde før. Minigraveren er således udstyret med en følsom respons, som reducerer cyklustider. Denne kombination af kraft og hastighed øger gravekapaciteten pr. time. Maskinens mekaniske styrke er suppleret med en stærk ledning og forbedret kølefunktion (læs mere om dens holdbarhed i vedlagte brochure).

Kraftfuld gravemaskine
Udstyret med en vandkølet 3TNV82A-B dieselmotor fra producenten YANMAR med 30 hestekræfter får Kobelco SK 27 SR det nødvendige kraftoverskud til hårdt og krævende arbejde. Denne motor (opfylder Tier krav III) kombineret med et unikt hydrauliksystem bestående af tre pumper, giver minigraveren den stabilitet og rolighed, der sikrer præcis og jævn føring selv med tung belastning. Lige så snart maskinen begynder at grave, benyttes den ekstra udgang fra den tredje pumpe (som ellers giver kraft til at svinge og dozeren) til armen for at give den øget kraft og sikrer dermed omtalte føring. Dette understøttes af, at kontrolventilerne nøje tilpasses maskinens regulære hydrauliske flow, når denne begynder at arbejde, hvilket giver maskinføreren jævn og præcis kontrol.

Præcis dozer
Brugen af dozeren er uundværlig, når der skal arbejdes af rørlægning, gravning af grøfter og andre jobs, der kræver nivellering, komprimering og genopfyldning. For at imødekomme dette behov er minigraveren SR28SR-6 udstyret med et kraftfuld system til dozeren og et meget effektivt dozerblad, der bevæger jord med mindre spild. Dette resulterer i mere afsluttet arbejde på kortere tid.
SK28SR-6 er udstyret med en dozer, der har fået nyt design, der sikrer, at jorden formes til en bue, der altid falder fremad og således forhindrer, at jorden falder bag dozeren. Samtidig kan dozerbladet hæves meget højere end før; dozerens maksimale vinkel er på 38°, hvilket gør det nemt at køre maskinen op over bunker af jord eller på en lastbil for transport.

Kort bagende og Boom Offset Funktion
Med fokus på sikkerhed og fremkommelighed er Kobelco SK28SR-6 udstyret med en kort bagende, der holder sig inden for bæltebredden og således har en ikke eksisterende svingradius ud over bæltebredden. Dette letter operatørens hverdag, idet denne ikke behøver at tage hensyn til bagenden af maskinen, når der roteres.
Maskinen er udstyret med en Boom Offset funktion, der gør det muligt at grave nær grøfte og langs vægge uden at flytte undervognen, hvilket resulterer i præcis og sikker gravning. Kombinationen af Boom Offset funktionen og den korte bagende gør det dertil nemt at grave, svinge og læsse meget trænge steder (læs mere om dette i vedlagte brochure).

Nem vedligeholdelse
Denne nye model er udviklet med fokus på tilgængelighed på alle servicepunkter, hvilket betyder, at maskinen er nem og hurtig at vedligeholde i det daglige, eksempelvis er minigraverens ventiler, luftfilter og elektroniske komponenter nemme at tilgå. Rutinemæssig vedligeholdelse kan udføres stående på jorden med et design, der er nem at forstå, hvilket forenkler adgangen og reducerer kontrolgange. Maskinen er udstyret med et eksklusivt superfint filter, der er miljøvenligt, giver høj filtreringseffektivitet, holder 1000 timer og er nemt at skifte.

God førerkomfort
Maskinen er udstyret med bredere gulvplads og mulighed for justering af sædet, hvilket giver maskinføreren masser af benplads. Dertil er god plads mellem venstre og højre styrehåndtag. Kabinen er ergonomisk indrettet, så du kan nemt arbejde i mange timer uden at blive træt. Yderligere er maskinens dør bred, hvilket gør det meget nemt for maskinføreren både at komme ind og ud af førerhuset. Med et bredt frontvindue har maskinføreren en åben og panoramisk udsigt, så maskinføreren sikres et godt overblik. 

Egenskaber:

 • Skovlkapacitet (standard skovl): 0,08 m³
 • Gravedybde: 2590 mm
 • Gravekraft: 24,7 kN
 • Motor: Yanmar 3TNV82A-B
 • Max. løftekapacitet: 1650 kg
 • Nem vedligeholdelse
 • Kompakt
 • Kapacitet, power og hastighed
 • Kost-effektiv, pålidelig & driftsikker
 • Hurtig og let at vedligeholde

Se flere produktinformationer under fanebladene Specifikationer og Brochure.
NB.: Specifikationer er ud fra standard maskine. Der er mulighed for lang arm, canopy og kabine.

Specifikation Værdi
Vægt 2950 kg
Skovlkapacitet 0,08 m³
Swing-Boom arm Ja
Arbejdslængde 4510 mm
Arbejdshøjde 2510 mm
Negativ arbejdshøjde (gravedybde) 2590 mm
Kørehastighed (1. gear) 2,1 km/t
Kørehastighed (2. gear) 3,8 km/t
Svingningshastighed 8,4 min-1 (r.p.m)
Teoretisk stigningsevne 58 %
Trækkraft 34,8 kN
Gravekraft 24,7 kN
Fortrækningskraft 16,6 kN
Marktryk 26,3 kPa
Motorbrand Yanmar
Motortype 3TNV82A-B
Antal cylindre 3 stk
Brændstoftype Diesel
Motoreffekt 17,1 kW v/2400 r.p.m
Drejningsmoment (max) 77,7 Nm
Forskydning 1331 l
Brændstofstank 42 l
Hydrauliksystem To variable stempelpumper og en gearpumpe
Udtømningsflow 2 x 28.8, 1 x 16.1
Udtømningstryk 23 MPa
Hydrauliktank 20,4 l
Dozerblad (bredde) 1550 mm
Dozerblad (højde) 345 mm
Dozerblad (op) 375 mm
Dozerblad (ned) 300 mm
Max løftekapacitet 1650 kg
Styreudslag (højre) 55 °
Styreudslag (venstre) 60 °
Højde, inkl. ROPS/Kabine 2510 mm
Bredde 1550 mm
Længde 2160 mm
Larvebåndslængde 2160 mm
Larvebåndsbredde 300 mm
Drejeradius (udvendig) 775 mm