Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed
Tilbage

Hamevac VHU-700-BL(R), Vakuumløfter, Radiostyret

Hamevac VHU-700-BL(R), Vakuumløfter, Radiostyret
 • Hamevac VHU-700-BL(R), Vakuumløfter, Radiostyret
 • Hamevac VHU-700-BL(R), Vakuumløfter, Radiostyret
 • Hamevac VHU-700-BL(R), Vakuumløfter, Radiostyret
Spar 10%
42.500,00 DKK
53.125,00 DKK inkl. moms
 • Innovativt radiostyret
 • Maksimal løfteevne: 700 Kg
 • Kan Monteres på maskiner
Varenr. 17304200
Hamevac
42500.0000 DKK
3-5 dages levering
STK
 • Beskrivelse
 • Specifikationer

Hamevac VHU-700-BL(R), Vakuumløfter
Med en løftekapacitet på op til 700kg og et særligt fokus på løft af porøse/ny støbte betonprodukter er VHU-700-BL(R) det ideelle produkt til det danske marked. Maskinen er forberedt med Hamevacs simple men yderst effektive værktøsfrie quickkoblings system, som gør det nemt og bekvemt at skifte imellem de mange typer sugekopper. Alle sugekopper er udstyret med en fleksibel tætningsliste som er betydeligt nemmere at skifte en tidligere set i Danmark. VHU-700-BL(R) drives af en påbygget separat 2,7KVA generatorenhed med en Honda GX200 motor. Da generatoren ikke er direkte forbundet med vakuummotoren, kan generatoren også benyttes til andre formål hvis ikke vakuumsugeren er i brug. Maskinen er beskyttet mod grove partikler af et stål filter, og udstyret med et manometer der angiver om det er sikkert at løfte på emnerne.

VHU-700-BL(R) kan på bygges på bagenden af en maskine med et vakuumslangesæt, så både frihøjde og vægtfordeling forbedres. Således kan maskinen tilpasses til endnu flere opgaver også på små maskiner.

Til maskine kan tilkøbes et stativ så maskinen nemt kan opbevares uden at beskadige påsatte sugekopper.

Tilbehør
Skal du have lagt op til 700kg betonfliser, så kan den nye Hamevac VTH-700-BL, Vakuumløfter gøre det meget nemt for dig. Med de mange forskellige vakuumkopper kan du selv vælge mellem sugekopper på mellem 30-700 kg. VTH-700-BL bruges i kombination med en maskine og kommer med det standardløfteøje som gør, at den nemt kan fastgøres til forskellige maskiner. Denne vakuum enhed er også udstyret med ekstra faldsikring og 2 kroge, med hvilke lasten kan sikres ved hjælp af en kæde eller snørebånd, når du arbejder over 1,5 meter.

Et praktisk betjeningsgreb med eksisterende udløsningsventil sikrer, at produktet nemt kan placeres og losses. Fra det samme håndtag er der et direkte billede af den store vakuummåler, så det altid er klart, om det er sikkert at løfte. Endelig er VHU-700-BL udstyret med et hurtigskiftesystem til sugekopperne som standard.

Den VHU-700-BL(R) bruger blæser Vakuum (Blower Vakuum). Kort sagt, betyder det, at en VHU-700-BL opnår en lavere procentdel af vakuum (-200 mbar / 20%), men har meget luftforskydning (vigtig for porøse produkter). Enheden indikerer allerede grønt ved 20% (sikkert at løfte) og kan også fjerne den kontinuerligt leverede "lækageluft" og dermed holde produktet. (R) i BLR står faktisk for Radiographic. Ved indlæsning / losning og / eller flytning af disse typer produkter (også for betonproducenterne selv) er en fjernbetjening i fjernhed ikke en overflødig luksus. I betragtning af ovenstående er det også muligt at udstyre VHU-700-BL (R) med en rotorforbindelse i stedet for det standard løfteøje. Fjernbetjeningen udløser til vakuumsuget så maskine kan betjenes af én mand fra en maskine uden at skulle tilkoble hverken strøm eller hydraulik.

Quick Koblingssystem
Du kan nu altid selv hurtigt og nemt skifte din sugekop efter behov. Dette sker ved, at de forskellige sugekoppe let kan afmonteres ved hjælp af 4 bolte og det innovative 'quick koblingssystem' som gør det muligt at skifte når, og hvor som helst. Dertil kan du nemt udskifte sugeringen uden udfordringer med da den ikke skal spændes fast, men nemt kan monteres på sugekoppen. Du kan se hvor nemt alt dette kan gøres på videoerne foroven. 

Egenskaber:

 • Maksimal løfteevne: 700 Kg
 • Enhedsvægt: 60 kg
 • Vakuumpumpe kapacitet: 1.400watt (20 m3) 
 • Maks. vakuum: -0,20 bar
 • Løftekapacitet m/ sugekopper: -200 mbar
 • Radiostyret
 • Elektrisk, 230V: 
 • Løfte / Styrehåndtag med udløsningsventil
 • Hurtigskift sugekop

 

Specifikation Værdi
Produkttype Vakuumsuger-/løftere
Drift El
Max løftekapacitet 700 kg
Egenvægt 60 kg
Maks. vakuum -0,20 bar
Udtag 1 x 230V
Spænding 230 V