• Rådgivning
  • Salg
  • Service
Siden 1966

Kramer Gummihjulslæssere og Teleskoplæssere

Kramer Gummihjulslæssere
Gummihjulslæssere med udskud
Kramer Teleskoplæssere


Bredt produktprogram

Erenfred Pedersen A/S har siden 2000 været dansk importør og forhandler af Kramer gummihjulslæssere og teleskoplæssere samt reservedele hertil. Kramer har et bredt produktprogram af maskiner til byggeri, industri og landbrug.

Kramer er en af Europas førende producenter af gummihjulslæssere og teleskoplæssere og startede tilbage i 1925 i Überlingen i Sydtyskland med at producere maskiner. I 2008 flyttede Kramer produktion til en helt ny fabrik i Pfullendorf i Sydtyskland, en af Europas mest moderne og højteknologiske fabriker. I dag er Kramer en del af Wacker Neuson koncernen.

Kramer producerer 4-hjulsstyrede gummihjulslæssere, som er bygget op over en stiv chassisramme, der gør maskinen ekstra sikker og stabil kørsel på alle slags underlag, selv med skovlen fuld og løftet til maksimal løftehøjde. 4-hjulsstyringen sikrer en sikker kørsel, uden det går ud over maskinens manøvredygtighed.

Kramer er tysk grundighed, når det er bedst, der bliver lagt stor vægt på sikkerhed og ergonomi for brugeren. Kvaliteten bliver der ikke gået på kompromis med.
Gummihjulslæsser Kramer 8095
Teleskoplæsser Kramer 1245
Gummihjulslæsser Kramer 5035
Forhandler af Kramer Gummihjulslæssere og Teleskoplæssere

Erenfred Pedersen A/S er stolte af at være importør og forhandler af Kramer Gummihjulslæssere og Teleskoplæssere samt Kramer reservedele i hele Danmark. Du finder således kvalitetsmaskiner til anvendelse inden for især bygge- og anlægssektoren. Har du spørgsmål til produkterne, så kontakt os endelig på chatten i højre hjørne eller giv os et kald på tlf.: 70267722.