Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed
0 produkter
Tilbage Sammenlign

Statisk asfalttromler

Hos Erenfred Pedersen A/S kan vi også tilbyde statiske asfalttromlere fra det svenske mærke Dynapac, der bygger på solid og innovativ teknologi med fokus på et ergonomisk design og enkel betjening. 

Disse statiske asfalttromler anvendes primært til komprimering af asfalt, hvor den typiske asfalttykkelse når op omkring de 50 mm, alt efter asfaltens stivhed og de eksisterende vejrforhold. De statiske asfaltromler gør sig ideelt til mellem-store opgaver og til områder, hvor overfladen der bearbejdes ikke burde vibreres, som for eksempel tæt ved bevaringsværdige og ældre bygninger/broer.

Spørgsmål?
Er du på udkig efter en ny statisk asfalttromler, men stadig står tilbage med et par ubesvarede spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at fange os pr. chat i højre hjørne, ringe eller skrive til os, så vi i fællesskab kan finde frem til den maskine til komprimering af asfalt, som du har brug for. Vi skræddersyer maskinen ud fra dine behov, så du får den bedste ydeevne til netop dine opgaver. Kontakt os endelig i dag.

Mulig serviceaftale
Skulle du have en statisk asftalttromler, men er på udkig efter en serviceaftale, der kan tilbyde landsdækkende 24 timers service, så kontakt os også gerne.

Flere muligheder
Vi har et stort udvalg af forskellige tromler og valsetog - som kan løse alle opgaver. Har du en større jord- og vejkomprimerings opgave, så se vores udvalg af Dynapac valsetog her. Søger du i stedet en tromler velegnet til f.eks. bærelag, så se vores store udvalg af gummihjulstromere her. 

Vi har også et stort udvalg af glatvalset tandemtromler, hvis du søger noget mere flexibelt og velegnet til mindre opgaver, som du kan læse mere om her. Vi har også et stort udvalg af combi tandemtromler