Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed
0 produkter
Tilbage Sammenlign

Gummihjulstromler

Hos Erenfred Pedersen A/S tilbyder vi en bred vifte af gummihjulstromler fra svenske Dynapac, der bygger på solid og innovativ teknologi med fokus på et ergonomisk design og enkel betjening. 

De er designet til komprimering af asfalt og har en vis masserende virkning på specielt tykkere lag af asfalt og betegnes af mange brugere som særligt velegnet til tromling af bærelag. Gummihjulstromler kan dog have en tendens til at fremkalde tromlespor og bør derfor anvendes i kombination med en stålvalsetromle. Vores gummihjulstromlers driftsvægte spænder mellem 6000 og 14000 kg, mens rullebredden varierer fra den mindste på 1760 cm og den største på 2370 cm.

Spørgsmål?
Er du på udkig efter en ny gummihjulstromler, men stadig står tilbage med et par ubesvarede spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at fange os pr. chat i højre hjørne, ringe eller skrive til os, så vi i fællesskab kan finde frem til den maskine til komprimering af asfalt, som du har brug for. Vi skræddersyer maskinen ud fra dine behov, så du får den bedste ydeevne til netop dine opgaver. Kontakt os endelig i dag.

Mulig serviceaftale
Skulle du have en gummihjulstromler, men er på udkig efter en serviceaftale, der kan tilbyde landsdækkende 24 timers service, så kontakt os også gerne.

Flere muligheder
Vi har et stort udvalg af forskellige Dynapac tromler og valsetog, som alle bygger på solid og innovativ teknologi med fokus på et ergonomisk design og enkel betjening. Hvis du har behov for jord- og vejkomprimering, så kom ind og se vores store udvalg af Dynapac valsetog her. Skal du i stedet arbejde med komprimering af asfalt, med et ønske om gummihjul bagerst, så se vores udvalg af combi tandemtromlere her.

Vi har også et stort udvalg af glatvalset tandemtromler, hvis du søger en mere flexibel tromler velegnet til mindre opgaver. Se også vores udvalg af statisk asfalttromler her