Tilbage

Kobelco SK10SR-3, Minigraver

Kobelco SK10SR-3, Minigraver
 • Kobelco SK10SR-3, Minigraver
Nyhed
 • Kompakt & m/swing-boom arm
 • Stor styrke og let vedligeholdelse
 • Egenvægt: 1220 kg
Varenr. SK10SR3
Kobelco
Send en forespørgsel og bliv kontaktet inden for 24 timer
Send forespørgsel

"Kobelco er dedikerede til at give kunderne gravemaskiner med fokus på markedsledende design og teknologi, så som Acera og Geospec serierne, der imødekommer ubesejret lavt brændstofforbrug og iNDR-System for optimal støjreduktion."

Thomas Brinkmann-Pedersen, Produktansvarlig
Læs mere
 • Beskrivelse
 • Specifikationer
 • Brochure

Kobelco SK10SR-3, Minigraver
Denne nye generation af Kobelco 1-tons minigravere, nemlig Kobelco SK10SR-3 præsterer fremragende og kan passere åbninger, der er mindre end 850 mm bredde. Den har blandt andet fået ny forbedret gravekapacitet, fra 10,8 kN til hele 13,9 kN, en ny fortrækningskraft fra blot 6,2 kN til 6,6 kN og større motorkraft, fra 6,1 Kw til 9,2 ved 2000 r.p.m. Dens swing-boom arm muliggør gravning langs vægge, hvilket hjælpes på vej af førerhusets lavprofilerede hjørner. Selvom Kobelco SK10SR-3 er lille i størrelse giver den dig den ydeevne og holdbarhed, du forventer og har brug for, når du vil arbejde hurtigt og effektivt. 

Kompakt og justerbar
Minigraverens larvebånd kan justeres fra 830 mm til 1000 mm. Ved hjælp af et håndtag nær operatørens ben kan du grundet dens hydrauliske larvebåndsjustering nemt justere larvebåndenes bredde. Minimer bredden af gravemaskinen, når du skal passere smalle passager og udvid dem, når der er plads, så du kan arbejde ekstra sikkert og stabilt. Dozerbladets bredde er ligeledes justerbart, når det flugter med resten af maskinens bredde. Det nye sving-og-fold design kræver intet værktøj for at justere dozerbladet, du skal blot indsætte eller fjerne stifter.

God holdbarhed og fortsættende høj produktværdi
Kobelco SK10SR-3's formål at opretholde sin værdi på længere sigt. Minigraverens øverste ramme er robust i potentielle kollisioner, fordi det er én hel støbning af stål med kontravægt. Støbningen tager imod slaget, hvis man svinger ind i noget. Minigraverens design forebygger ødelæggelse af dens hydrauliske rør og slanger, eftersom de eksempelvis ligger inde i svingarmen og er udstyret med beskyttelsescovers.

Nem vedligeholdelse
Denne nye model er udviklet med fokus på tilgængelighed på alle servicepunkter, hvilket betyder, at maskinen er nem og hurtig at vedligeholde i det daglige. Motorhjelmen kan eksempelvis åbnes på fuldt gab, hvilket i høj grad gør det nemt at fylde køleren med vand, skifte olie og oplade batteriet. Denne nemme adgang sparer tid. 

Manøvrering og førerkomfort
Kobelco SK10SR-3 har rigeligt med benplads, hvilket giver en stressfri position og øger førerkomforten. Det hydrauliske styresystem med hurtig respons er nemt at betjene og finjustere. Du har mulighed for at justere kontrolventilerne, så du sikres præcis og jævn føring selv med tung belastning.  Dertil er dozerstyringen forbedret, så du nemmere med nøjagtighed kan sikre god nivellering.

Motor
Kobelco SK10SR-3 er udstyret med en 2-cylinders Yanmar 2TNV70-WBVE.

Egenskaber:

 • Skovkapacitet (standard skovl): 0,028 m³
 • Gravekraft: 13,9 kN
 • Motor: Yanmar 2TNV70-WBVE
 • Kosteffektiv
 • Nem vedligeholdelse
 • Kompakt
 • Mindste maskine i sin klasse
 • Kompakt & m/swing-boom arm
 • Stor styrke og let vedligeholdelse

Læs meget mere om Kobelco SK10SR-3 under fanebladene Specifikationer og Brochure. Specifikationerne tager udgangspunkt i en standard maskine. Har du brug for flere informationer, kan du sende en forespørgsel, så bestræber vi os på, at du kontaktes inden for 24 timer.

Specifikation Værdi
Vægt 1220 kg
Skovlkapacitet 0,028 m³
Swing-Boom arm Ja
Arbejdslængde 3350 mm
Arbejdshøjde 3270 mm
Negativ arbejdshøjde (gravedybde) 1950 mm
Kørehastighed (1. gear) 2,1 km/t
Svingningshastighed 10 min-1 (r.p.m)
Teoretisk stigningsevne 47 %
Trækkraft 8,3 kN
Gravekraft 13,9 kN
Fortrækningskraft 6,6 kN
Marktryk 25,3 kPa
Motorbrand Yanmar
Antal cylindre 3 stk
Brændstoftype Diesel
Motoreffekt 9,2 kW v/2000 r.p.m
Drejningsmoment (max) 50,1 Nm
Forskydning 0,854 l
Brændstofstank 12 l
Hydrauliksystem To variable stempelpumper
Udtømningsflow 2 x 11 l/min-1
Udtømningstryk 20,6 MPa
Hydrauliktank 14,3 l
Dozerblad (bredde) 830 mm
Dozerblad (udvidet bredde) 1000 mm
Dozerblad (højde) 220 mm
Dozerblad (op) 210 mm
Dozerblad (ned) 230 mm
Styreudslag (højre) 50 °
Styreudslag (venstre) 90 °
Bredde 1000 mm
Længde 3040 mm
Larvebåndslængde 1440 mm
Drejeradius (udvendig) 820 mm