Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed
Tilbage

Kobelco SK45SRX, Minigraver

Kobelco SK45SRX, Minigraver
 • Lave driftsomkostninger (ECO)
 • Kun 190 mm udhæng
 • Egenvægt: 4540 kg
Varenr. FS10002010
Kobelco
Send en forespørgsel og bliv kontaktet inden for 24 timer
Send forespørgsel
 • Beskrivelse
 • Specifikationer
 • Brochure

Kobelco SK45SRX-6, Minigraver
Kobelco har taget det næste evolutionære skridt ved at pakke endnu flere kræfter og funktioner ind i den nye SK45SRX og samtidigt bevare dens korte bagende. Det nye ”Energy Conservation Mode” sparer endnu mere brændstof og Kobelcos proprietære iNDr Kølesystem sikrer støjsvag drift, beskyttelse mod støv og nem vedligeholdelse. For bedre førerkomfort og sikkerhed har den rektangulære kabine meget plads og en uhindret udsigt. Dette betyder, at SK45SRX-6 alt i alt har en øget ydeevne, øget smidighed og et støjsvagt arbejdsmiljø med enestående kræfter og funktioner. Maskinens mekaniske styrke er styrket (læs mere om dens holdbarhed i vedlagte brochure).

”Energy Conversation Mode”
Kobelco SK45SRX-6 er udstyret med en S-tilstand, der muliggør 23% mindre brændstofforbrug i forhold til den tidligere model. Dertil er den udstyret med ”One Touch Decerelation”, der gør det nemt at skifte til tomgang, så brændstofforbruget reduceres, mens maskinen er i hvile.

Nyt iNDr-system
SK4SRX-6 har et integreret kølesystem, der reducerer støj og støv. Filtreret sidder foran kølesystemet og sikrer nem rengøring. iNDr-systemet har luftindtag på forsiden af maskinen og luftudtag nedenunder. Eftersom iNDr-filtreret fjerner støv fra indsugningsluften, forbliver kølekomponenter rene og kræver dermed ikke regelmæssig rengøring. iNDr-filtreret kan let fjernes og rengøres uden brug af værktøj. Det rustfri-stål filter er ekstremt effektivt mod støv med ”30-mesh-wave-type screen”, der fjerner selv bittesmå støvpartikler fra indsugningsluften. Driften af maskinen er forbavsende stille grundet iNDR Kølesystem.

Stor arbejdsradius og arbejdsmiljø
En større bom og arm leveres som standardudstyr for at sikre en større arbejdsradius. Den kompakte bagende forbedrer drift og fleksibilitet på trænge steder. Med en højde på 2530 mm er maskinen designet for nem transport.
Det nydesignede rektangulære førerhus er mere end 820 mm bredt og har optimeret overblik over kontrolpanelet for nem betjening. Et større vinduesareal forbedrer yderligere overblikket både foran og bagved. Overblikket forbliver godt om natten takket være monteringen af arbejdslygter på begge sider af armen. I maskinen har du dertil mulighed for justering af sædet, hvilket giver dig som maskinfører masser af fodplads.

Integreret Flow Pump System
Takket være IFPS (Integreret Flow Pump System) og en motor med stor kapacitet, er det hydrauliske flow mere effektivt end nogensinde før. Minigraveren er således udstyret med en følsom respons, som reducerer cyklustider. Denne kombination af kraft og hastighed øger gravekapaciteten pr. time.
Kobelco’ens motor (opfylder Tier krav III) kombineret med et unikt hydrauliksystem bestående af tre pumper, giver graveren den stabilitet og rolighed, der sikrer præcis og jævn føring selv med tung belastning. Lige så snart maskinen begynder at grave, benyttes den ekstra udgang fra den tredje pumpe (som ellers giver kraft til at svinge og dozeren) til armen for at give den øget kraft og sikrer dermed omtalte føring. Dette understøttes af, at kontrolventilerne nøje tilpasses maskinens regulære hydrauliske flow, når denne begynder at arbejde, hvilket giver maskinføreren jævn og præcis kontrol.

Præcis dozer
Brugen af dozeren er uundværlig, når der skal arbejdes af rørlægning, gravning af grøfter og andre jobs, der kræver nivellering, komprimering og genopfyldning. For at imødekomme dette behov er SK45SRX-6 udstyret med en dozer, der styres af et hydraulisk håndtag for præcis håndtering. Dozeren er meget effektiv, der bevæger jorden med mindre spild. Dette skyldes, at dozeren har fået nyt design, der sikrer, at jorden formes til en bue, der altid falder fremad og således forhindrer, at jorden falder bag dozeren. Dette resulterer i mere afsluttet arbejde på kortere tid.

Nem vedligeholdelse
Denne nye model er udviklet med fokus på tilgængelighed på alle servicepunkter, hvilket betyder, at maskinen er nem og hurtig at vedligeholde i det daglige, eksempelvis er minigraverens ventiler, luftfilter og elektroniske komponenter nemme at tilgå. Rutinemæssig vedligeholdelse kan udføres stående på jorden med et design, der er nem at forstå, hvilket forenkler adgangen og reducerer kontrolgange.

Egenskaber:

 • Skovlkapacitet (standard skovl): 0,14 m³
 • Gravedybde: 3440 mm
 • Gravekraft: 35,2 kN
 • Motor: Yanmar 4TNV88-B
 • Max. løftekapacitet: 2010 kg
 • Kompakt og m/stor gravekraft
 • Kun 190 mm udhæng
 • Lave driftsomkostninger (ECO)

Se flere produktinformationer under fanebladene Specifikationer og Brochure.
NB.: Specifikationer er ud fra standard maskine. Der er mulighed for lang arm, canopy og kabine.

Specifikation Værdi
Vægt 4540 kg
Skovlkapacitet 0,14 m³
Swing-Boom arm Ja
Arbejdslængde 5850 mm
Arbejdshøjde 5660 mm
Negativ arbejdshøjde (gravedybde) 3440 mm
Kørehastighed (1. gear) 2,3 km/t
Kørehastighed (2. gear) 4 km/t
Svingningshastighed 8,8 min-1 (r.p.m)
Teoretisk stigningsevne 58 %
Trækkraft 55,2 kN
Gravekraft 35,2 kN
Fortrækningskraft 20,9 kN
Marktryk 26,1 kPa
Motorbrand Yanmar
Motortype 4TNV88-B
Antal cylindre 3 stk
Brændstoftype Diesel
Motoreffekt 28,3 kW v/2400 r.p.m
Drejningsmoment (max) 131,1 Nm
Forskydning 2,189 l
Brændstofstank 75 l
Hydrauliksystem To variable stempelpumper og en gearpumpe
Udtømningsflow 2 x 49,9, 1 x 33,8 l/min-1
Udtømningstryk 23 MPa
Hydrauliktank 27,9 l
Dozerblad (bredde) 1960 mm
Dozerblad (højde) 345 mm
Dozerblad (op) 375 mm
Dozerblad (ned) 385 mm
Max løftekapacitet 2010 kg
Styreudslag (højre) 59 °
Styreudslag (venstre) 70 °
Højde, inkl. ROPS/Kabine 2530 mm
Bredde 1960 mm
Længde 5280 mm
Larvebåndslængde 2500 mm
Larvebåndsbredde 400 mm
Akselspor 2000 mm
Drejeradius (udvendig) 1170 mm