Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed
Tilbage

Kobelco SK85MSR-3E, Gravemaskine

Kobelco SK85MSR-3E, Gravemaskine
 • Mere arbejde - mindre brændstof
 • ROPS-kabine m/godt arbejdsmiljø
 • Egenvægt: 8270 kg
Varenr. SK85MSR
Kobelco
Send en forespørgsel og bliv kontaktet inden for 24 timer
Send forespørgsel

”Ja, det er jo egentlig vildt. For selv med 12.000 timer på bagen er der jo ikke så meget som et stempel der sveder”

Peter E. Andersen, Entreprenørfirmaet Peter E. Andersen
Læs mere
 • Beskrivelse
 • Specifikationer
 • Brochure

Kobelco SK85MSR-3E, Gravemaskine
Kobelco har installeret sit fulde sortiment af brændstofbesparende teknologier på SK85MSR-3E, hvilket har resulteret i et uovertruffen lavt brændstofforbrug, der er forrest i klassen af motordrevet hydrauliske gravemaskiner.

Hydraulisk system
Kobelco’s hydrauliske kredsløbsanalyse kombineres med anvendelsen af nye højeffektive pumper i et tre-pumpe elektro-hydraulisk kontrolsystem, der erstatter det konventionelle mekaniske system. Dette betyder, at SK85MSR-3E er udstyret med et hydraulisk system, der leverer det bedste resultat: Topklasse arbejdsindsats på mindre brændstof.

Ny SK85 med øget effektivitet
Maskinen byder på forbedret effektivtet med en reduktion på 15% af gravecyklus og en stigning på 37% i gravehastigheden. Motorens ydeevne er steget med hele 23% sammenlignet med den tidligere model. Dertil en gravekraft på op til 60,3 kN for overlegen effekt i områder med hård jord. Andre forbedringer er for eksempel også, at gravemaskinens undervogn er løftet med 20 mm for at reducere skader fra sten, når maskinen opererer i terræn med mange sten.

Nyt iNDr-system
Minigraveren SK85MSR-3E har et integreret kølesystem, der reducerer støj og støv. Filtreret sidder foran kølesystemet og sikrer nem rengøring. iNDr-systemet har luftindtag på forsiden af maskinen og luftudtag nedenunder. Eftersom iNDr-filtreret fjerner støv fra indsugningsluften, forbliver kølekomponenter rene og kræver dermed ikke regelmæssig rengøring. iNDr-filtreret kan let fjernes og rengøres uden brug af værktøj. Det rustfri-stål filter er ekstremt effektivt mod støv med ”30-mesh-wave-type screen”, der fjerner selv bittesmå støvpartikler fra indsugningsluften. Driften af maskinen er forbavsende stille grundet iNDR Kølesystem.

God manøvredygtighed og skarpe sving
Motorens hastighed reduceres automatisk, når betjeningshåndtaget placeres i neutral for på den måde at spare brændstof, reducere støj og udstødningsemission. Motoren vender hurtigt tilbage til den tidligere hastighed, når håndtaget ikke længere står i neutral. En ny type af motor øger drejningsmomentet med 6 %, og dens lave maskinvægt forbedrer styringsevnen med 10 % i forhold til tidligere model, hvorfor den nye SK85MSR-3E har bedre manøvredygtighed og kan foretage skarpere sving end tidligere modeller.

Nem vedligeholdelse
Denne nye model er udviklet med fokus på tilgængelighed på alle servicepunkter, hvilket betyder, at maskinen er nem og hurtig at vedligeholde i det daglige, eksempelvis er minigraverens ventiler, luftfilter og elektroniske komponenter nemme at tilgå. Rutinemæssig vedligeholdelse kan udføres stående på jorden med et design, der er nem at forstå, hvilket forenkler adgangen og reducerer kontrolgange.

Godt arbejdsmiljø
Det store førerhus giver et godt arbejdsmiljø med masser af benplads. Yderligere er maskinens dør bred, hvilket gør det meget nemt for maskinføreren både at komme ind og ud af førerhuset. Med et bredt front- og bagvindue og store vinduer på begge sider af førerhuset gives maskinføreren et åben og panoramisk udsyn i alle retninger, så maskinføreren sikres et godt overblik. Overblikket forbliver godt om natten takket være monteringen af arbejdslygter på begge sider af armen. Den nydesignede ROPS-kabine lever op til ISO standarder (ISO-12177-2: 2008) og sikrer solid sikkerhed for maskinføreren, hvis nu maskinen skulle tippe. Du kan læse mere om arbejdsmiljøet i vedlagte brochure.

Egenskaber:

 • Skovlkapacitet (standard skovl): 0,28 m³
 • Gravedybde: 4,2 m
 • Gravekraft: 52,7 kN
 • Motor: Isuzu AP-4LE2X
 • Max. løftekapacitet: 4760 kg
 • Mere arbejde - mindre brændstof
 • Stor og præcis ydeevne
 • ROPS-kabine m/godt arbejdsmiljø

Læs meget mere om Kobelco SK85MSR-3E under fanebladene Specifikationer og Brochure. Specifikationerne tager udgangspunkt i en standard maskine. Har du brug for flere informationer, kan du sende en forespørgsel, så bestræber vi os på, at du kontaktes inden for 24 timer.

Specifikation Værdi
Vægt 8270 kg
Skovlkapacitet, m/std. skovl 0,28 m³
Skovlkapacitet (potentiel) 0,11 - 0,35 m³
Swing-Boom arm Ja
Arbejdslængde 7500 mm
Arbejdshøjde 7220 mm
Negativ arbejdshøjde (gravedybde) 4200 mm
Kørehastighed (1. gear) 2,6 km/t
Kørehastighed (2. gear) 5,3 km/t
Teoretisk stigningsevne 70 %
Svingningshastighed 11,5 min-1 (r.p.m)
Trækkraft 76,8 kN
Gravekraft 52,7 kN
Fortrækningskraft 35,2 kN
Marktryk 37,1 kPa
Motorbrand Isuzu
Motortype AP-4LE2X
Motoreffekt 42 kW v/2000 r.p.m
Antal cylindre 4 stk
Drejningsmoment (max) 211 Nm
Forskydning 2,179 l
Brændstofstank 120 l
Hydrauliksystem To variable stempelpumper og en gearpumpe
Udtømningsflow 2 x 66, 1 x 46 l/min-1
Udtømningstryk 29,4 MPa
Hydrauliktank 36 l
Dozerblad (bredde) 2300 mm
Dozerblad (højde) 455 mm
Dozerblad (op) 500 mm
Dozerblad (ned) 405 mm
Max løftekapacitet 4760 kg
Styreudslag (højre) 67 °
Styreudslag (venstre) 62 °
Højde, inkl. ROPS/Kabine 2600 mm
Bredde 2300 mm
Længde 6740 mm
Larvebåndslængde 2830 mm
Larvebåndsbredde 450 mm
Akselspor 2210 mm
Drejeradius (udvendig) 1650 mm