Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed
0 produkter
Tilbage Sammenlign

Betonsaks fra Epiroc - Beton og stål er ikke længere en udfordring!

Hvorfor en Eprioc Betonsaks?
Epiroc’s betonsakse er kendte for deres multifunktionalitet, hvor man ved hjælp af de forskellige kæbetyper kan anvende betonsaksen i forskellige henseender. Den primære anvendelse fokuserer på nedbrydning & nedrivning – hvor den sekundære omhandler reduktion af betonstukturer og skæring af stålkonstruktioner på nedrivningsstedet. Det har heller aldrig været nemmere at skifte kæbetyper – Det nye CAPS-system (Coupling and Positioning System) - kobling og positionering system gør, at det aldrig har været nemmere at skifte kæbetypen så den passe til præcis det projekt du har gang i lige nu.

Nogle af de features og tiltag som er med til, at gøre Epiroc’s betonsakse nogle af de bedste på markedet er:

  • Den 360 ° hydraulisk rotation, muliggør den optimale positionering og håndtering
  • Hurtigere arbejdscyklusser takket været den integreret hastighedsventil
  • Betonsaksen har også en fuld hydraulisk cylinderbeskyttelse takket været de smarte stempelstænger
  • Knuse tænderne af U- og P-versionen kan nemt udskiftes
  • Skærebladene ad U-, S- og P-versionerne kan alle udskiftes og er reversible

Epiroc - Teknologi og Innovation fra Svergie
Epiroc er en førende produktivitetspartner til minedrift og infrastrukturindustrien. Med avanceret teknologi udvikler og producerer Epiroc innovativt udstyr, forbrugsstoffer og service til brug i overflade- og undergrundsminering, infrastruktur, civilarbejder, boring og geotekniske applikationer. Vores betonsakse fra Epiroc passer til gravemaskiner, og andre nedbrydningsmaskiner, i klassen 13 - 85 ton. Den er som nævnt multifunktionel og passer også både til vores Kobelco mini- og gravemaskiner, Brokk nedbrydningsrobotter og andre maskiner i denne vægtklasse. 

Brændstofeffektivitet – Kobelco er verdens førende
I forbindelse med udviklingen af de seneste minigraver og gravemaskiner fra Kobelco, har deres innovationsfokus været dreven af efterspørgsler de har haft fra kunder. En af de største økonomiske udfordringer ved gravemaskiner har længe været brændstofforbruget, hvilket har en større indflydelse rent økonomisk. Derfor har Kobelco investeret i at mindske brændstofforbruget på deres gravemaskiner, som nu kan tilbyde en 20% reduktion i brændstofforbrug, sammenlignet med tidligere modeller. Kobelco har mere end 80 års erfaring inden for teknisk innovation, og har brugt den viden til at forbedre deres gravemaskine komponenter samt effektiviteten. 

Gravemaskinerne fra Kobelco har en positiv effekt på miljøet, pengepungen og ikke mindst arbejdsglæden.

Spørgsmål?
Hvis du stadig står tilbage med et par ubesvarede spørgsmål, er du mere end velkommen til at fange os pr. chat i højre hjørne, ringe eller skrive til os, så vi kan finde frem til den mest bæredygtige løsning for dig  – selvfølgelig til en konkurrencedygtig pris. Vi rådgiver gerne om de redskaber, maskiner mm. som der kunne have interesse for dig. Fang os på chatten eller grib knoglen og tag en snak med os. 

Mulig serviceaftale
Skulle du have en gravemaskine, men er på udkig efter en serviceaftale, der kan tilbyde landsdækkende 24 timers service, så kontakt os også gerne.