Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed
2 produkter
Tilbage Sammenlign
  • Fræsebredde: 500 mm
  • Fræsedybde: 200 mm
  • Ergonomisk førerplads
  Send en forespørgsel og bliv kontaktet inden for 24 timer
  Læs mere
  • Fræsebredde: 2.010 mm
  • Fræsedybde: 320 mm
  • Egnet til store fræseopgaver
  Send en forespørgsel og bliv kontaktet inden for 24 timer
  Læs mere

Hvad er en asfaltfræser?
En asfaltfræser bruges typisk i forbindelse med renovering eller udbygning af en eksisterende vej. Den har primært til opgave at skrælle et lag af belægningen, inden ny asfalt skal lægges på eller jævne asfalten.

Store krav til asfaltfræserne
Asfaltfræserne i vores sortiment er produceret fra svenske Dynapac, der er garanti for høj kvalitet og kan fræse asfaltbelægningen ned til 320 mm, hvilket giver mulighed for at jævne asfalten, så små ujævnheder, såsom huller og render hurtigt kan repareres. Der stilles store krav til asfaltfræserne, da fræsningsarbejdet skal udføres med maksimal præcision og nøjagtighed, så de bedste forudsætninger skabes til det efterfølgende asfalt- og renoveringsarbejde. Ovenstående asfaltfræsere fra Dynapac imødekommer kravene.

Spørgsmål?
Kontakt vores maskinteam og få hjælp og rådgivning til at vælge den rette asfaltfræser til dine / jeres næste asfaltprojekter. Du er mere end velkommen til at fange os pr. chat i højre hjørne, ringe eller skrive til os, så vi kan finde frem til den asfaltfræser, der løser din udfordring.