Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed
Tilbage

Thwaites 2 Ton, m/drejelig højtip

Thwaites 2 Ton, m/drejelig højtip
 • Kan læsse af i 1710 mm højde
 • Tipper frem og til siderne
 • Hydrostatisk transmission
Varenr. 471
Thwaites
Send en forespørgsel og bliv kontaktet inden for 24 timer
Send forespørgsel

"Thwaites 2 tonne måler det samme på de udvendige mål som en 1,5 tonne dumper og kan derved arbejde på relativt små arealer, men med en arbejdskapacitet som en 2 tonne dumper, da både løfteevne og rumfang er øget i forhold til tidligere."

Jørgen Olsen, Produktansvarlig
Læs mere

"Thwaites er synonym med de bedste kvalitetsdumpere på markedet. Avanceret design og stræben efter at integrere den seneste udvikling inden for bl.a. teknologi og ergonomi, giver nutidens kunder de bedste produkter, der er på forkant med den seneste udvikling."

Jørgen Olsen, Produktansvarlig
 • Beskrivelse
 • Specifikationer
 • Brochure

Thwaites Alldrive 2 Tonne Hi-Swivel
Thwaites Alldrive 2 tons dumper med drejelig højtip, der løfter op til 2000 kilo og er udstyret med hydrostatisk transmission. Med drejelig højtip kan tippens læssehøjde hæves med 490 mm, således at du opnår en højde på 1710 mm frem for 1220 mm, mens man samtidig kan læsse af til siderne og fronten. Dette giver en stor fleksibilitet og effektivitet i en samtidig kompakt og praktisk dumper på byggepladsen. Dumperen er desuden udstyret med kørebøjle (ROPS), monteret med rotorblink på toppen som standard.

Køresystem og -hastighed
Køresystemet er med hydrostatisk transmission og to hastighedsindstillinger til både frem og bak. Bremsepedalen er desuden udstyret med inching-ventil, aktiviret ved første tryk på bremsen, for en mere præcis manøvre af maskinen. De to hastighedsindstillinger der går fra hhv. 0 - 8,5 og 0 - 22,0 km/t, styres ved hjælp at en praktisk placeret fodpedal. Dette betyder at maskinen er uden kobling samtidig med at den bremser automatisk når fodpedalen slippes.
Dumperen er udstyret med dæktypen 255/75 x 15,3, hvilke har en belastningsevne på 8 ply og er udstyret med et såkaldt ”Track-grip” for at sikre et bedre greb i overfladen. Til parkering anvendes i øvrigt håndbremse.

Chassis og tip
Dumperens chassis er konstrueret i foldede stålplader med en centreret artikulation og svingning for at opnå optimal stabilitet og styrke.
Den drejelig højtip styres hydraulisk og er ligeliges konstrueret i stål. Bundpladen er i 6 mm fuldsvejset stål, mens munden og siderne af højtippen er forstærket med bokssektioner for ekstra styrke og trækkraft. Selve tippen er monteret på et drejeligt kugleleje der kan drejes 180°. Den drejelige højtip er monteret på en sax-lift der styrer vinkel og højde på tippen. Selve tippen styres ved hjælp af en dobbelt-akset styrearm. Tippen holdes automatisk fast i kørende tilstand ved hjælp af en sikkerhedslås.

Motor og brændstofkapacitet
Motoren er en 3 cylinders Yanmar 3TNV88 dieselmotor med vandkøling. Motoreffekten er 24,8 kW/33,2 hk v/ 2800 r.p.m og drejningsmomentet kan nå op på 111 Nm. Motoren er udstyret med el-start, timetæller, batteriisolator og et cyklon luftfilter. Alt dette er desuden placeret i et aflåst motorrum for beskyttelse og let adgang.
Dumperens dieseltank kan rumme 24,5 liter og hydrauliktanken 25 liter.

Kontrolpanel
I forhold til føreren og dennes placering og overblik er sædet justerbart, ligesom der forekommer et lydsignal når startnøglen drejes over på ”on”. Alle vigtige knapper/funktioner i kontrolpanelet er udstyret med lys, hvor rattet ligeledes er udstyret med elektrisk horn.

Andet
Alle elektriske komponenter lever i øvrigt op til IP65/67 standarder. For yderligere specifikationer, se fanerne specifikationer og/eller brochure.

Egenskaber:

 • Drejelig højtip
 • Løftekapacitet: 2000 kg
 • Fuldsvejset stålchassis
 • Motor: 3 cylinders Yanmar 3TNV88
 • El-start og timetæller
 • Dæk med track-grip
 • Kørebøjle, m/rotorblink
 • Justerbart sæde
 • Elektrisk horn
 • Kan læsse af i 1710 mm højde
 • Tipper frem og til siderne
 • Hydrostatisk transmission

 

Specifikation Værdi
Lastekapacitet 2000 kg
Vægt 2270 kg
Tippetype Drejelig højtip
Transmission Hydrostatisk
Kørebøjle (ROPS) Ja
Rotorblink Ja
Længde 3740 mm
Bredde 1475 mm
Højde (m/opslået bøjle) 3037 mm
Højde (m/nedslået bøjle) 1910 mm
Højde (v/højtip) 1955 mm
Højde (v/tippet højtip) 3626 mm
Akselafstand 1850 mm
Dæk - Dæk (udv.) 1467 mm
Frihøjde 275 mm
Motorbrand Yanmar
Motortype 3TNV88
Motoreffekt 24,8 kW v/2800 r.p.m
Hestekræfter 33,2 hk
Drejningsmoment (max) 111 Nm
Lydtrykniveau 84 LpA
Lydeffektniveau 101 LwA
Kørehastighed (lav) 0 - 8,5 km/t
Kørehastighed (høj) 0 - 22 km/t
Dækstørrelse 255/75 x 15,3
Ply-rating 8
Brændstofstank 24,5 l
Hydrauliktank 25 l