Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed
2 produkter
Tilbage Sammenlign
  • Udlægning: 0,25 - 1,65 m 
  • Udlægningshastighed: 25 m/min
  • Motor type: Hatz 1B40
  Send en forespørgsel og bliv kontaktet inden for 24 timer
  Læs mere
  • Transport, maks. 3,5 km/t
  • Udlægningshastighed: 30 m/min
  • Motor type: Honda GXV 160
  Send en forespørgsel og bliv kontaktet inden for 24 timer
  Læs mere

Hvorfor vælge en Mini Udlægger?

Skal du have gang i et mindre udlægningsprojekt i forbindelse med f.eks. forsynings udgravning, etablering af cykelsti, indkøresel eller fodgængerovergang - Så vil en mini udlægger klart være din ideelle partner. Med sine smalle dimensioner og høje ydeevne er den som skabt til opgaver hvor mobiliti er en nødvendighed. Hos Erenfred Pedersen A/S har vi alsidige asfaltudlæggere i flere størrelser, hvor arbejdsbredden / udlægningsbredden er alt fra 0,25-14 m. Afhængigt af arealet, hvor der skal lægges asfalt, kan det være en fordel med en stor / smal arbejdsbredde - Se hele udvalget her.

Fra svenske Dynapac
Dynapacs asfaltsudlæggere er kendt for deres pålidelighed over mange års drift i en meget bred vifte af forskellige arbejdssituationer. I kombination er disse maskiner det ideelle valg til belægning af byveje. Da Dynapac er et brand der lytter til, og designer, efter slutbrugerens og byggebranchens behov, kan asfaltlæggerne fra Dynapac udstyres med en bred vifte tilbehør, som forbedrer deres alsighed yderligere. 

Dynapac er en del af FAYAT koncercen. Under Fayat-paraplyen fungerer Dynapac som en selvstændig producent, der tilbyder sine kunder state-of-the-art teknologi under Dynapac-mærket. I udviklingen af nogle fremtidige teknologier samarbejder Dynapac med andre virksomheder inden for Fayat-koncernen for at tilbyde jer som kunder de bedste løsninger, både til dagen men også til morgendagens udfordringer.

Skarp vejledning
Vores konsulenter hos Erenfred Pedersen har mange års erfaring med salg og service på asfaltmaskiner fra Dynapac, og vi vil hellere end gerne hjælpe og konsultere dig på hvilken asgaltudlægger passer til netop din opgave. Har du spørgsmål så tøv ikke med at fange os per telefon, chat nede i højre hjørne eller per mail, så får du råd og den vejledning du ønsker til din næste asfaltudlægger. 

Flere muligheder 
Søger du i stedet en asfaltudlægger på bånd, som kan operere og agere optimalt på grus og andre bløde underlag, så kom ind og se vores udvalg af Dynapac asfaltsudlæggere på bånd her. Eller du på udkig efter en asfaltudlægger på hjul, eller et af de mest mest holdbare transportsystemer, så husk at se vores udvalg af Dynapac mobile asfaltfødere her. Dynapac's design er skabt med fokus på flow, robusthed og transporthåndtering.