Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed
0 produkter
Tilbage Sammenlign

Hvad er en asfaltudlægger?

En asfaltudlægger er en stor maskine, der bruges til at asfaltere større arealer. Hos Erenfred Pedersen A/S har vi alsidige asfaltudlæggere i flere størrelser, hvor arbejdsbredden / udlægningsbredden er alt fra 1,2-2,55 m. Afhængigt af arealet, hvor der skal lægges asfalt, kan det være en fordel med en stor arbejdsbredde.

Fra svenske Dynapac
Dynapacs asfaltsudlæggere på hjul er kendt for deres pålidelighed over mange års drift i en meget bred vifte af forskellige arbejdssituationer. I kombination er disse maskiner det ideelle valg til belægning af byveje. Da Dynapac er et varemærke, der lytter til og designer efter slutbrugerens og byggebranchens behov, kan asfaltlæggerne fra Dynapac udstyres med en bred vifte tilbehør, som forbedrer deres alsighed yderligere. 

Dynapac er en del af FAYAT koncercen. Under Fayat-paraplyen fungerer Dynapac som en selvstændig producent, der tilbyder sine kunder state-of-the-art teknologi under Dynapac-mærket. I udviklingen af nogle fremtidige teknologier samarbejder Dynapac med andre virksomheder inden for Fayat-koncernen for at tilbyde jer som kunder de bedste løsninger, både til dagen men også til morgendagens udfordringer.

Skarp vejledning
Vi har hos Erenfred Pedersen A/S mange års erfaring med salg af asfaltmaskiner fra Dynapac, og vi vil hellere end gerne vejlede dig til den rette asfaltudlægger. Kontakt os i dag pr. telefon, chat i højre hjørne eller pr. mail, så får du råd og vejledning til din næste asfaltudlægger.

Flere muligheder 
Søger du i stedet en asfaltudlægger på bånd, som kan operere og agere optimalt på grus og andre bløde underlag, så kom ind og se vores udvalg af Dynapac asfaltsudlæggere på bånd her. For at se de mest holdbare transportsystemer, så husk at se vores udvalg af Dynapac mobile asfaltfødere her. Dynapac's design er skabt med fokus på flow, robusthed og transporthåndtering.