Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed
0 produkter
Tilbage Sammenlign

Hvad er en asfaltudlægger?

En asfaltudlægger er en stor maskine, der bruges til at asfaltere større arealer. Hos Erenfred Pedersen A/S har vi alsidige asfaltudlæggere i flere størrelser, hvor arbejdsbredden / udlægningsbredden er alt fra 1,2-14 m. Afhængigt af arealet, hvor der skal lægges asfalt, kan det være en fordel med en stor arbejdsbredde.

Fra svenske Dynapac
Asfaltudlæggere fra det svenske varemærke Dynapac giver maskimal pålidelighed og er den perfekte partner til anlæggelse af cykelstier, fortove, reparationsarbejde, parkeringshuse, motorveje og alle andre henseender, hvor der skal lægges asfalt. Asfaltudlæggere fra Dynapac er lette at manøvre og byder på den seneste avancerede udlæggerteknologi, hvilket gør dem egnet til forskellige opgavetyper.
Dynapac producerer forskellige asfaltudlæggere, både på bånd og hjul. På denne side ser du asfaltudlæggere på bånd, som er overbevisende på alle slags banebredder ved deres nemme tilpasning, enkel brug og tilgængelige service. Lange spor og brede bånd sikrer maksimal trækkraft og lav vedligeholdelse på grund af deres forseglede smøring. En præcis elektronisk styring sikrer fremragende asfaltlægningsresultater.

Skarp vejledning
Vi har hos Erenfred Pedersen A/S mange års erfaring med salg af asfaltmaskiner fra Dynapac, og vi vil hellere end gerne vejlede dig til den rette asfaltudlægger. Kontakt os i dag pr. telefon, chat i højre hjørne eller pr. mail, så får du råd og vejledning til din næste asfaltudlægger.

Flere muligheder 
Søger du i stedet en asfaltudlægger på hjul, så kom ind og se vores udvalg af Dynapac asfaltsudlæggere på hjul her. Dynapac er kendt for deres pålidelighed og mange års drift i en bred vifte af arbejdsopgaver. Søger du måske asfaltsfødere, så se vores Dynapac mobile asfaltfødere her.  Designet er skabt med fokus på flow, transporthåndtering og robusthed.