Fragt fra 29,-
ekskl. moms
Kundeservice
Telefon/chat
7-16 (7-15)
Hurtig levering
1-2 dage på
lagervarer
e-mærket
Din tryghed

EP Kundebrev: COVID-19

Vedr. leverancesikkerhed og prisjusteringer grundet COVID-19

Kære Kunder
​​​​​​​
Grundet COVID-19 oplever vi i øjeblikket store udfordringer med hensyn til leverancesikkerhed og prisjusteringer.

Vi har længe holdt dette hen og forsøgt at udskyde situationen ved henholdsvis at holde et større lager og fastholde de eksisterende priser.
Udfordringerne er de samme som man for eksempel oplever i trælasterne og vvs-branchen. Den ekstremt høje efterspørgsel på både råvarer og fragt, skaber uvirkelige tilstande i form af ugers leveranceforsinkelser kombineret med prisjusteringer fra små 5% til over 15%.

Dette betyder desværre at vi, på de berørte produkter, er nødsaget til dels at acceptere en længere leveringstid, men også foretage en prisjustering som i sidste ende vil påvirke Jer – Vores kunder.

Vi vil gerne understrege at vi kun foretager en prisjustering på de varer, hvor vi af vores leverandør er blevet pålagt en prisjustering. Vores øvrige sortiment vil følge den normale indeksregulering.

Vi følger selvfølgelig udviklingen tæt og er dagligt i dialog med vores leverandører for både at være på forkant med planlægningen og for at sikre minimal indflydelse på vores og Jeres eksisterende betingelser.

Hele situationen er selvfølgelig dybt beklagelig, hvorfor vi også håber på mere normaliserede tilstande så snart som muligt.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte din normale kontakt ved EP.

Vi håber på Jeres forståelse og ser frem mod et godt og konstruktivt samarbejde i resten af 2021.

Med venlig hilsen
Erenfred Pedersen A/S