ATLAS COPCO / DYNAPACDen 21. februar 1873 blev Atlas Copco grundlagt i Sverige, som producent af produkter til jernbaner. I dag er Atlas Copco er en af verdens største industrielle koncerner med en verdensførende position inden for entreprenørmateriel, kompressorer/generatorer, konstruktion- og mineudstyr, el-værktøjer og monteringssystemer. Koncernen Atlas Copco leverer bæredygtige løsninger til øget kundeproduktivitet gennem innovative produkter og service.

Atlas Copcos mission er at skabe bæredygtig og rentabel vækst – det betyder, at vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre pålidelige, vedvarende resultater med et ansvarligt forbrug af ressourcer, både menneskelige, naturlige og økonomiske. ​Atlas Copcos produktion foregår overalt i verden i højteknologiske fabrikker, hvor innovation og udviklingen af maskiner aldrig står stille.

Erenfred Pedersen A/S har siden firmaets start i 1966 været samarbejdspartner med Atlas Copco.  Vi har med vores fælles erfaringer opbygget et effektivt og solidt grundlag for Atlas Copco produkterne i Danmark.​​​​​​​

Atlas Copco Lys
Atlas Copco Tromler og Valsetog
Atlas Copco Stampere / Jordlopper
Atlas Copco Betonmaskiner og udstyr
Atlas Copco Asfaltfræsere, asfaltudlæggere og mobile asfaltfødere
Atlas Copco Hydraulikværktøj, trykluftsværktøj og benzinværktøj
Atlas Copco Kompressorer
Atlas Copco Pumper
Atlas Copco Generatorer
Atlas Copco Hydraulikhamre og mejsler